Снимка: сп. Loaded
fallback

Тамара Екълстоун е една от най-желаните моми в момента, но тя сериозно е стъпила на земята. Милиардерската щерка събра очите на силния пол със секси фотосесия за сп. Loaded.

В медията 28-годишната брюнетка позира по съблазнително черно сатенено бельо и демонстрира божествено тяло и самочувствие.

По-рано тази година хубавицата заряза гаджето си Омар Киями и заяви пред списанието, че той може и да не е бил красавец, но е имал други достойнства.

„Знам, че звучи наистина изтъркано, но мъжете трябва да умеят да ме разсмиват. Ако някой не може да ме разсмее, нещата просто няма да се получат", споделя богатата наследница за господата, които могат да привлекат вниманието ѝ.

Края на връзката си Тамара определя като едно „щастливо бягство" и е готова да се наслаждава на живота си на необвързана. „Усещам, че това е едно ново начало за мен, едно щастливо бягство. И наистина се наслаждавам на живота си в момента. И искам да бъда сама още дълго време", категорична е г-ца Екълстоун.

Причината е, че красавицата има нужда от време за себе си, тъй като напоследък скача от връзка във връзка.

Кандидати за сърцето и няма да липсват. Не само че е безумно богата, но и е доста секси. Особено когато се е качила на любимите си високи токчета на Лоботин (както позира за фотосесията) и е махнала дрехите си, за да се видят извивките ѝ.

Тамара не се смята за надута, а за земна. Тя осъзнава, че е късметлийка, защото родителите ѝ разполагат с много пари, но издава, че са я възпитали добре. „И двамата ме държаха здраво стъпила на земята", допълва Тамара.

На финал Екълстоун споделя копнежа си по бъдещето с думите: „Знам, че хубавото тепърва предстои. И това е така, защото наистина имах тежка година".

Вижте съблазнителната богаташка в галерията нa Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Месия- жена

преди 11 години

Готина мацка! Нежно, изящно лице, хубаво телце! Ненужно огромни цици и вежди!

28

малкия местан

преди 11 години

кой го измисли тоя фотошоп ,бе ,всички крокодили са еднакви .абе ,тя да ми се яви хич няма да я бавя ,само едно избърсване със пешкира и .............

27

колчо слепеца

преди 11 години

В музея на мадам Тюсо са къде ,къде по-хубави и естествени,ама не са милиардерКи там,иначе богати грозни няма!

fallback