Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Да зададеш на някого въпрос принципно не струва нищо. Помолиш ли обаче 43-годишната поп кралица Дженифър Лопес за един автограф – това вече може да ти коства работата.

Една камериерка е уволнена, защото е дръзнала въобще да заговори Джей Ло и да я помоли за автограф.

Случаят: По време на световното турне на певицата Dance Again World Tour в Германия, тя отсяда в германския град Дюселдорф, в петзвезден хотел, където нощувката струва 8000 евро.  В лобито певицата се държала добре с феновете си – усмихвала се и махала с ръка за поздрав.

43-годишната камериерка Бете Додай разказва за случката с певицата пред немския рейтингов вестник "Bild": “Аз просто чистих етажа, на който се намира и нейният апартамент. А аз съм й огромен фен! Събрах смелост и кураж и почуках на вратата й. Исках просто еднин автограф от нея.”
След като почукала на вратата, две асистентки й отворили и я препратили. Без автограф от Джей Ло, естествено.

„Ден по-късно ми звъннаха от фирмата, към която работя като камериерка. Казаха ми, че Лопес се оплакала от безпокойството. Затова е по-добре сама да напусна работа. Казаха ми го просто по телефона“, оплаква се 43-годишната жена.

„Госпожа Додай е действала против договорните споразумения и освен това е нарушила личното пространство на нашата гостенка. Но за това, че са я уволнили, не знам нищо“, обяснява шефът на хотела Сайръс Хейдриън.

Добрата новина е, че фирмата, която уволнила камериерката от 5-звездния хотел, се опитва да й намери работа на друго място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

ha ha

преди 11 години

асистентките и са можели просто да си премълчат, и щтяха да спестят тази никому не нужна статия, и работата на жената.

51

Mero

преди 11 години

Дотук единствено само #47 е напълно прав!!

50

steisi

преди 11 години

Абсолютно съм съгласна с 48,49,50 и 51.Когато си на работно си място, си длъжен да вършеш работата.По логиката на камериерката, Джей Ло като е в болница например, всички сестри, санитарки и т.н. трябва да се изредят, за да и искат автограф.

fallback