52

ha ha

преди 11 години

асистентките и са можели просто да си премълчат, и щтяха да спестят тази никому не нужна статия, и работата на жената.

51

Mero

преди 11 години

Дотук единствено само #47 е напълно прав!!

50

steisi

преди 11 години

Абсолютно съм съгласна с 48,49,50 и 51.Когато си на работно си място, си длъжен да вършеш работата.По логиката на камериерката, Джей Ло като е в болница например, всички сестри, санитарки и т.н. трябва да се изредят, за да и искат автограф.

49

ХЪК

преди 11 години

Дъртата салтафера с големия г*з трябва да черпи ,че още се намира някой да иска автограф от нея..явно скоро не се е поглеждала в огледалото за да види че и в лицето е заприличала на задните си части.

48

Анонимен

преди 11 години

Дженифър Лопес - поп кралица? Хайде стига с тези клишета. От всяка трътка кралица не става. Изисква се поне малко класа, а Джей-лото си е селячка отвсякъде.

47

Анонимен

преди 11 години

Камериерката има задължения и между тях не фигурира искането на автографи. Наказанието зависи от престижа на хотела, в случая - петзвездно заведение с цена на вечер 8000 евро. Ако вие плащате 8000 евро на вечер ще търпите ли персонала да ви занимава със собствените си проблеми и желания?

46

Анонимен

преди 11 години

Я се поставете на мястото на въпросната звезда: Даваш двеста-триста автографа във фоайето, качваш се в асансьора, там пиколото също ти иска автограф, отиваш в стаята си, там пък те докопва камериерката, слизаш в ресторанта и сервитьора вместо да те обслужи също започва да мрънка за автограф, след това следват готвача, фитнес инструктора, шофьора на лимузината и т.н. А човек си мисли: "Мааму стара, защо никой просто не си върши работата?"

45

Анонимен

преди 11 години

Нормално!5 звезди - 8000 евро, качеството на обслужването трябва да е супер.Ами и пиколото, готвача, рецепциониста и половината персонал на хотела, почукат на вратата, то какво ще стане?

44

Анонимен

преди 11 години

Ако въпросната камериерка беше отишла във фоайето като нормален фен да си поиска автограф, нямаше да има проблеми, тя обаче е решила че понеже може да влиза при звездата когато си поиска, е голяма тарикатка и може да пререди две-три хиляди фена. Не става така. Да реши дали е камериерка или фен и да се държи в съответствие с ролята, а не да мрънка по медии.

43

Анонимен

преди 11 години

E,kakvo ot tova 4e e Lopes??? Mnogo barzo nqkoi "zvezdi"zabravqt proizhoda si i ot kakav bordei sa izlqzli da pravqt kariera!!!! Tuk govorim za 4OVE6TINA!!! Sa6tata tazi pikla fenove sa q sazdali tam kadeto se namira sega,ina4e 6te6e da pee pesni4ki v nqkoi tretorazreden bar.Nie horata pravim"zvezdite"ne te nas!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 11 години

фен, професионалист.От страна на Лопес, която спечели популярност и с ролята на камериерка в романтичен филм, която, забележете, не искаше автографи, а се представяше за гостенка, да се оплаква от обикновена молба за автограф ... ами смешно лие, или тъжно.Остава Джулия Робъртс да заклейми проститутките ...

41

Анонимен

преди 11 години

Тази камериерка е много тъпо парче! От къде на къде ще ходи да занимава гостите на хотела със себе си и своитеемоции и предпочитания на музика. Най-много мразя в сферата на услугите, когато работещите не си знаят мястото. Не харесвам Лопес, но реалцията и е съвсем правилна. Подкрепям!*** е, че онази лелка ще вземе да стане известна сега, а е смотана.

40

Анонимен

преди 11 години

Едно е да си фен, друго е да си професионалист. Жената без съмнение е фен, но не е професионалист. Какво ще стане ако автограф си поискат сценичните работници, операторите, тонрежисьорите, танцьорите и прочее? Феновете са си фенове, но трябва и работа да се върши. В туристическия бизнес най-голямата издънка е да се намесиш в личното пространство на госта, а най-големия талант е да не те забележат изобщо.

39

Анонимен

преди 11 години

Ха,за ква се мисли тая Дж. Лопес бе!Да не е Господ!!

38

Анонимен

преди 11 години

НИКОЙ ДА НЕ ХОДИ НА КОНЦЕРТА НА ТАА РОМКАДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И ГЮБРЕТО

37

Анонимен

преди 11 години

Тази е **ати *** мутра!

36

Кирчо

преди 11 години

Хора, преди да драскате глупости влезте и напишете например в ютуб Satanic Hollywood, illuminati killed michael jackson, Illluminati exposed. Всички известни актьори, певци и певици, цялата развлекателна индустрия, медии, политици се държат от един дяволски елит. Тайните общества, които Джон Кенеди освет на последната си реч го убиха. Стига сте сте взирали само в това, което виждате. Гледайте зад сцената, вижте кукловодите, четете между редовете. И накрая отворете и четете Божието слово!!!!

35

Анонимен

преди 11 години

И тя се*е. Или тя е божество и й е позволено всичко?

34

Анонимен

преди 11 години

И 20-звезден хотел да беше, Джени можеше да прояви малко по-благ характер, а не да се прави на надута *** и да коства работата на нейна фенка.

33

Анонимен

преди 11 години

Извинете, но това е 5-звезден хотел... Разбира се, че ще я уволнят. Вие добре ли се чувствате като започнат в неделя сутрин да ви звънят куфарни търговци у дома? Или един "приятел", с когото дори не си казвате "здравей" по улиците, но той видите ли, има среща след половин час във вашия квартал, и сега, ей така, като минавал, решил да ви се изтръска "да се видите"... Ако се поставим на нейно място , може би ще уважим правото й на лично пространство.