Златка вече не се усмихва често. Снимка: архив Булфото
fallback

Златка Димитрова, Никол Станкулова и Юлиан Константинов са номинирани за изгонване от ВИП Брадър при вторите елиминации очи в очи между съквартирантите.

Синоптичката на Нова телевизия Никол бе номинирана по регламент, защото бе капитан на загубилия отбор. Другият капитан – Мариана Попова, която по традиция тази седмица е глава на къщата в Нови хан, пък спаси от изгонване певеца Орлин и телевизионния водещ Къци Вапцаров.

Другите членове от нейния отбор обаче можеха да бъдат номинирани за изгонване за първи път този сезон.

Плеймейтката Златка събра най-много гласове заради прекалената си емоционалност. Тя обаче истински се разстрои само от вота на Багата, който не скри, че е наясно, че тя е още влюбена в него.

Като чу думите му, Злати напусна хола, където се провеждаха номинациите и дълго плака в двора.

Мариана Попова посочи оперния певец Юлиан Константинов за изгонване еднолично, каквито са правилата на играта. За първи път този сезон гласовете на зрителите ще бъдат негативни, тоест те ще гласуват за този, когото искат да изгонят.

Освен номинациите новината във ВИП Брадър бе психическото и физическо състояние на Димитър Ковачев-Фънки.

Той се оплака от високо кръвно и изглежда видимо посърнал. Неколкократно обяви разочарованието си, че не е изгонен от зрителите в понеделник, когато бе на номинация.

За да му помогнат Никол и Златка се договориха, че трябва да го предложат за изгонване, но идеята им бе разкрита от Биг Брадър.

Подобни конспирации са забранени в къщата и затова Големият брат забрани номинирането на Димитър Ковачев тази седмица. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Анонимен

преди 11 години

До Завършеният ПростакСъдейки по правописа си не само завършен, но бих добавил още, че си и неграмотен ***! Но това далеч не е най-големия ти проблем. Ако някой не вижда по-далеч от носа си, това е вече наистина сериозен проблем! Тук очевидно почти никой не схваща идеята на такъв род експеримент въпреки, че всеки един човек живее в един свой "Big Brother"! И най-много злоба изливате, когато видите себе си в определени ситуации! Защо гледате? За да обиждате после тук себе си, нали?

109

МИРО

преди 11 години

ЗЛАТКА БОСНАТА Е Е*АТИ КУХАТА *****ИЯ,КАКТО И ЮЛИ ГЕЯ-ДВАМАТА ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГВАТ,НЕ СА НИКАКВИ ВИПОВЕ

108

Анонимен

преди 11 години

Единствен ВИП е Къци Вапцаров.Другите са само *** и ***.

fallback