110

Анонимен

преди 11 години

До Завършеният ПростакСъдейки по правописа си не само завършен, но бих добавил още, че си и неграмотен ***! Но това далеч не е най-големия ти проблем. Ако някой не вижда по-далеч от носа си, това е вече наистина сериозен проблем! Тук очевидно почти никой не схваща идеята на такъв род експеримент въпреки, че всеки един човек живее в един свой "Big Brother"! И най-много злоба изливате, когато видите себе си в определени ситуации! Защо гледате? За да обиждате после тук себе си, нали?

109

МИРО

преди 11 години

ЗЛАТКА БОСНАТА Е Е*АТИ КУХАТА *****ИЯ,КАКТО И ЮЛИ ГЕЯ-ДВАМАТА ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГВАТ,НЕ СА НИКАКВИ ВИПОВЕ

108

Анонимен

преди 11 години

Единствен ВИП е Къци Вапцаров.Другите са само *** и ***.

107

Злата злобарката

преди 11 години

Уф, тая Златка е отврат, такава противна, груба, *** рядко се среща. Как крещи на Къцко, като хамалка на пазара. Срамота за женския пол е тая.

106

Бъиии

преди 11 години

Потресен съм!

105

Въиии

преди 11 години

Винаги съм се чудил, какво удоволствие може да изпита човек, като си вре носа в живота на друг? "Вип Брадър" - ***, мутра, проститутака :) Това са МНОГО ВАЖНИТЕ ЛИЧНОСТИ на България :)))) Че и ги гледате, че и им се надъхвате.... И това "най-четената" новина...

104

Анонимен

преди 11 години

Тези ако са випове то ,аз съм марсианец,даже и за комедия не става.

103

Анонимен

преди 11 години

Само я сравнете Златка на снимката с ежедневния и вид в къщата и си направете сметка с какви усилия и с колко килограма козметика се постига това. А има толкова естествено красиви и хубави момичета, но не са "плеймейтки" все пак... Каква простотия се пробутва на хората не е истина.

102

Анонимен

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ КЪЦО

101

ergwe

преди 11 години

Някой, ако е гледал Брадъра и знае дали са показвали Никол гола или по бельо, да каже етизода да го изтегля. Мерси предварително.

100

Анонимен

преди 11 години

Юлиян е един измислен певец с измислени певчески постижения. А също така и лицемер - абе, много е загрижен за Багата, много повече отколкото Багата е загрижен за себе си. Ако Багата искаше да тренира щеше да напусне сам. ***.

99

ххх

преди 11 години

Най- подъл и двуличен е т.н. "голям " певец Юлиан ! Под маската на загриженост към по- харесваните от него участници, той се мъчи да ги елиминира и изгони от къщата ! И какви пози и фасони на превъзходство демонстрира , макар ,че всичко е без покритие ! Всъщност е доста ограничен, комплексиран ( не го признават за талант ), а такъв го превъзнесоха журналистите ! Трябва да се маха от там !

98

NASKO

преди 11 години

КАКЪВ Е ТОЗИ"ВИП"БЛАДЪР, СЛЕД КАТО В НЕГО ВЛЯЗОХА ХОРА С ЕЛЕМЕНТАРНИ ПОЗНАНИЯ!А ВЪРХЪТ НА ВСИЧКО БЕ И ВЛИЗАНЕТО НА ТРИЗНАЧКИТЕ,КОИТО НЯМАТ НЕ САМОПОЗНАНИЯ ,НО И НИКАКВА КУЛТУРА!

97

МАЯ

преди 11 години

ИСКАМ ЮЛИЯН ДА ИЗЛЕЗЕ НЕ МОГА ДА ГО ПОНАСЯ - КОЕ МУ Е ВЪЗПИТАНОТО И БИЛ ПЯЛ ЕДИ КЪДЕ СИ АКО ГО ХАРЕСВАХА КЪДЕТО И ДА Е ПЯЛ СЕГА ВЪВ ВИП БРАДЪР ЛИ ЩЕШЕ ДА Е = ТОЙ НЕПРЕКЪСНАТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ КАТО ИМ ПОСТАВЯТ ИГРИТЕ А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПОДИГРАВКИТЕ КЪМ КЪЦИ = ИЗОБЩО СЕ ДЪРЖИ КАТО НЕВЪЗПИТАН ЧОВЕК -- ДАНО ДА ИЗЛЯЗАТ ДВАМА ЧЕ И ЗЛАТКА ДА СИ ХОДИ ТЯ НЕЗНАЕ КОЙ ИСКА И БАГАТА И ДРУГИЯ СЕМЕЙНИЯ.....

96

кой ще е фаворита?

преди 11 години

Много ясно се усещат предварително очертаните роли на участниците. Всъщност според мен никой тук не играе себе си, а този път шоуто е един спектакъл по сценарий с импровизации в детайлите. Мисля, че в този Театър Никол е определена да спечели. Винаги досега в появите си е била по-рязка и различна от сегашното си поведение в тази къща. Може би е гадже на някой от...екипа или продуцентите. Може би казвам- предполагам- възможно е. Това е моето усещанене -че на всеки е дадена роля. И на Къци вкл.

95

Анонимен

преди 11 години

А Фъбки кога ще мандахерца Къци?

94

Анонимен

преди 11 години

Не мисля така - не им е толкова смешен, играят го. Едно е да се подхилиш, да подхвърлиш някаква добродушна закачка, друго е да се смееш като магаре. Прекрачиха всякаква мярка и станаха противни на зрителя.

93

Анонимен

преди 11 години

За пореден път "ерудираната" Патрашкова се опита да ни убеди че виповете в къщата били огледало на обществото - сиреч на нас. Защото иска да скрие истината че тъй наречените випове са измислени от такива като нея с единствената цел да си продава *** вестници - да, не жълти а кафяви, защото нейния цвят и на виповете като ласкин и юлиян е кафяв, като на изпражненията на обществото каквито всъщност са те.

92

kucko

преди 11 години

Извинавайте, ама с право ми се хилят на Къцко, той целия си е една ходеща неадекватна карикатура. Аз също се смея с глас на такива образи, представете си да щъка постоянно около вас. Ок, негово право да яде здравословни кълнове, да си мери кръвното, но просто е абсурден. Смешен, малък, с тъпата си прическа от Невада, с неадекватни, *** смешки ниво маааксимум втори клас. И как се извинява като хлапе преди да каже КАКВОТО И ДА Е да не би някой да го захапе... Пълна карикатура! Аз бих го съсипал от ебавки, ония вътре даже много го щадят. Ако наистина беше шикороскроен пич, щеше да се самоиронозира, да влезе в тона на другите и нямаше да го изядат с парцалите, ами всички да се забавляват. Нямаше и да изглежда или да говори така. Но не, той трябваше да се нацупи, да е жертва, да пита хората какво смешно има да се яде ябълка. Ми нищо смешно няма бе, пич, просто като го правиш ти е комично, защото си ходеща карикатура.

91

диди

преди 11 години

Егати ВИП- а , излиза една простотия ---- влизат три простотии !