Снимка: сп. Allure
fallback

Изабели Фонтана е поредната бразилка, която успя да впечатли света с красотата си. Гола или облечена, дамата позира за безброй фотографи през годините и се превръща в едно от най-успешните лица на модата, като през 2008 г. дори влиза в класацията на сп. „Форбс" „Най-добре печелещите модели" под номер 11 с приходите си от 3 млн. долара.

Тя е била част от семейството на Victoria's Secret и дори успява да направи това скандално. През 1999г. Фонтани дефилира за марката, когато е едва на 16 години. Участието ѝ провокира противоречиви мнения и от лейбъла официално се заричат да не взимат модели на възраст под 18 години.

Нейният звезден час обаче вече е настъпил и тя е забелязана от световните брандове. Следващите години е част от рекламните кампании на модните марки Armani Jeans, Chanel, Colcci, Disritmia, Dolce and Gabbana, Emporio Armani, Escada, H&M, Helena Rubinstein, Hugo Boss, Hussein Chalayan, Massimo Dutti, Mango M. Officer, Nicole Farhi, Oscar de la Renta, Peter Hahn, Philips, Ralph Lauren, Revlon, Roberto Cavalli, Tommy Hilfiger, Valentino, Versace, Victoria's Secret, и др.

Освен с успешна кариера Изабели може да се похвали и с двама сина - Сион и Лукас, родени от последователните ѝ връзки с моделите Алваро Джокомоси и Хенри Кастели. И макар че е майка, това не ѝ пречи отново да сваля дрехите си, когато работата ѝ го изисква.

В октомврийския брой на сп. Allure Фонтана обръща гръб на читателите, но само за малко - за да покаже прекрасната рокля на Bottega Veneta. След това я сваля и остава само по ботушите на Brian Atwood (лице на колекцията му е Кандис Суонепол). На останалите кадри лицето ѝ е направо неузнаваемо.

За да разберете защо, надникнете в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

?

преди 11 години

В последна сметка дали доминантата на цялата тая работа не е да се внуши, че т.н.сирийска опозиция от главорези, е една много мила и невинна тълпа, която, видите ли, се радва на обичта на целия силиконов Холивуд. Ако е така, грозна работа. Значи тая жена се насира за втори път след тъпия си антисръбски и антихристиянски филм преди време.

8

da

преди 11 години

abe tva ne e li Cristiano Ronaldo na snimkata ?

7

Жоро

преди 11 години

Това на снимката не е ли ***? В Бразилия съм виждал много красиви жени, точно тоя травестит ли е най-красивата от тях? Или просто автора на статията от тялото.бг е с обратна резба и само такива му харесват?

fallback