9

?

преди 11 години

В последна сметка дали доминантата на цялата тая работа не е да се внуши, че т.н.сирийска опозиция от главорези, е една много мила и невинна тълпа, която, видите ли, се радва на обичта на целия силиконов Холивуд. Ако е така, грозна работа. Значи тая жена се насира за втори път след тъпия си антисръбски и антихристиянски филм преди време.

8

da

преди 11 години

abe tva ne e li Cristiano Ronaldo na snimkata ?

7

Жоро

преди 11 години

Това на снимката не е ли ***? В Бразилия съм виждал много красиви жени, точно тоя травестит ли е най-красивата от тях? Или просто автора на статията от тялото.бг е с обратна резба и само такива му харесват?

6

Анонимен

преди 11 години

Формата на лицето и бие на мъжко ...

5

не син

преди 11 години

РАЗХОДЕТЕ СЕ ПО УЛИЦИТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ ДЕСЕТКИ ПО ХУБАВИ И НЯКОЛКО ДЕСЕТ ПЪТИ ПО ХУБАВИ !

4

Анонимен

преди 11 години

Постоянно по медиите се натрапват гейове, травестити и прочие отклонения, мутри, ***, ***... Много рядко и то случайно ще видиш свястна физиономия, не че не съществуват такива хора.По улиците се срещат десетки пъти по-хубави жени от горното недоразумение.Изобщо се прави опит да се изопачи в общественото съзнание истинския образ на човека.

3

100% маж

преди 11 години

На третата снимка прилича на МЪЖ! Това достатъчно да кажа, че не ме кефи щото не съм гей изпердашен. Няма да се учудя ако е ***. Да вземе пример от Кака Пам. На нейната възраст изглежда прекрасно и държанието и е подобаващо. Направи за смях нашите "псевдо-звезди'. Смешници.

2

:)

преди 11 години

Много е хубава :) ! Браво ,че пишете за такива успяли и красиви модели,а не за нашите ''псевдомодели'' , за това ви чета,една от малкото сериозни медии.

1

мим

преди 11 години

Последната снимка ме впечетли най-много.Дали щото е голяма красавица?