Снимка: сп. GQ
fallback

Александър Скарсгард е корицата на есенния брой на австралийското GQ. Хубавецът определено е сред най-заетите мъже в Холивуд. Тази година той промотира 5-ия сезон на сериала „Истинска кръв", където играе очарователния вампир Ерик, представи лентата „Бойни кораби", в която също имаше запомнящо се присъствие, стана лице на Encounter, Calvin Klein и скоро започва снимките на трилъра „ Hidden".

Все пак екипът на мъжкото списание успя да го хване „на разпит". „Това трябваше да бъде свободния ми ден", бяха думите на скандинавеца, който впечатлява и с исполински ръст.

В момента Скарсгард се наслаждава на известността си и холивудския живот, макар че е имало времена, в които не го е искал.

От малък Александър е закърмен с актьорската игра. Баща му е Стелън Скарсгард – популярен шведски актьор, участвал в ленти като „ Mamma Mia!" и „The Girl With the Dragon Tattoo" и добре познат на всички продуценти и режисьори в меката на киното.

„Повечето от приятелите на баща ми са актьори, директори, артисти и музиканти", споделя блондинът, унесен в спомените за бохемските нощи, в които е бил заобиколен от вкусна храна и разговори между възрастни.

„Беше артистично и прекрасно", добавя хубавецът, който получава първата си роля на 13 години (в лентата „The Dog That Smiles") и се превръща в звезда за една нощ. Усещането, че го разпознават по улиците го обърква и го кара да избяга в обратна посока. Александър застава пред камерата отново седем години по-късно.

„Имах нужда от тотална промяна", разказва актьорът за онзи период и последвалия си "военен" опит по време на казармата. Той е бил в група за контраразузнаване и си припомня едно страховито упражнение. „Бяхме в гората, по средата на зимата за около десет дни. Нямахме нито храна, нито можехме да спим. Стигна се до момент, в който хората започнаха да халюцинират, да говорят на оръжията си ... и да плачат. Имаше дори моменти, в които си казваш: До пет минути съм мъртъв".

В тези трудни дни сержант Скарсгард е трябвало да поддържа духа на колегите си, да ги пази да не изгубят разсъдъка си. Но това е било изпитание, в което оцелелите стават част от дружината.

Александър не пропуска да разкаже за капитана, който е бил изключително жесток към подчините си: „Ние замръзвахме и умирахме от глад. Когато се върнахме, той ни накара да тичаме 32 километра с екипите и снаряжението си. Хората направо се побъркаха". Бесни, всички измъчени мъже са смятали, че ще прекарат в гората поне 24 часа, но след няколко километра капитанът се появил и ги накарал да прекратят упражнението. „Хората танцуваха обратно по пътя към казармата", вметва Скарсгард.

Опитът му в казармата му помага и доста в Холивуд. Не само, че поема разочарованията с голяма доза стоицизъм, но и леденото му спокойствие му печели роли. Героят му Ерик от сериала „Истинска кръв" го прави истинска звезда, а самият характер е изигран перфектно от актьора, който има завидно самообладание и привидно е лишен от всякакви емоции.

Извън екрана Александър обаче, е различен и умее да провокира емоции и у другите, особено у нежната част на човечеството. Ако не вярвате, просто разгледайте снимките в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

???

преди 11 години

До АнонименКъде ги бе тея същите? Освен подрастващи гейчета и застаряващи увиснали мехове нищо друго не се вижда по улиците и плажовете на милата родина.

10

фенче

преди 11 години

това го прави уникален, различен и безобразно привлекателен. С интерес ще му следя кариерата и съм сигурна, че този син на Один ще сгази блудкавата холивудска *** и ще изкърти класацията most hot men ever. Давай, Алекс, покажи им "ледения" мъжки сексапил на типичен представител на чисто бялата раса. Ерата на викингите се завръща :)))

9

фенче

преди 11 години

До 2 Чарът и излъчването на Скарсгард не могат да се видят от фото сесии, това го разграничава от тълпата мазни, фотогенични, блудкави, напомпани актьорченца, които заляха киното в последните години. Скарсгард с неговото перфектно фитнес тяло, походка на дебнеща черна пантера, мъжкото и едновременно безобразно перверзното си излъчване, което се усеща дори и през монитора, да не коментираме начинът, по който докосва партньорката в определените сцени - де всички мъжки да можеха така :)))) -

fallback