11

???

преди 11 години

До АнонименКъде ги бе тея същите? Освен подрастващи гейчета и застаряващи увиснали мехове нищо друго не се вижда по улиците и плажовете на милата родина.

10

фенче

преди 11 години

това го прави уникален, различен и безобразно привлекателен. С интерес ще му следя кариерата и съм сигурна, че този син на Один ще сгази блудкавата холивудска *** и ще изкърти класацията most hot men ever. Давай, Алекс, покажи им "ледения" мъжки сексапил на типичен представител на чисто бялата раса. Ерата на викингите се завръща :)))

9

фенче

преди 11 години

До 2 Чарът и излъчването на Скарсгард не могат да се видят от фото сесии, това го разграничава от тълпата мазни, фотогенични, блудкави, напомпани актьорченца, които заляха киното в последните години. Скарсгард с неговото перфектно фитнес тяло, походка на дебнеща черна пантера, мъжкото и едновременно безобразно перверзното си излъчване, което се усеща дори и през монитора, да не коментираме начинът, по който докосва партньорката в определените сцени - де всички мъжки да можеха така :)))) -

8

Ева

преди 11 години

Сладурченцеее!!!

7

Мила

преди 11 години

Нескопосан превод - "а самият характер е изигран перфектно от актьора", "директори, артисти и музиканти". Ехооо! Намираме се в България, не е нужно да транскрибирате на кирилица думите, като сте се заели - преведете текста, но качествено!

6

Анонимен

преди 11 години

GQ идва от Gentlemen's Quarterly. Списание, предназначено за хетеросексуални мъже. Повечето си го купуват заради фотосесиите на мацки в него. "Горещо парче" от мъжки пол не може да съществува за читателите на това списание. Доста неуместно заглавие

5

me

преди 11 години

Оооо, фенка съм на Ерик (Александър) още от първия път когато се появи в Истинска кръв. Много яко излъчване има .А дори не харесвам руси мъже. Но този определено бива :)

4

Анонимен

преди 11 години

Хубаво момче......ама и по хубави има :)Даже в ежедневието, по улиците има страхотни мъже, които ги няма по списания и предавания

3

дади

преди 11 години

Повечето от приятелите на баща ми са актьори, директори, артисти и музиканти"------------------------Драги журналисти, director значи режисьор в случая....Вземете мислете.

2

учудена

преди 11 години

само на мен ли тоя ми е малко противен?

1

Retro

преди 11 години

Ох, на какааа... :)