Сейдж Сталоун. Снимка: Reuters
fallback

Синът на Силвестър Сталоун - Сейдж е починал от инфаркт. Това показват резултатите на експерти по съдебна медицина от Лос Анджелис, предадоха световните информационни агенции.

В токсикологичния доклад няма данни за злоупотреба с медикаменти.

Oще по темата

Сейдж Сталоун почина на 36-годишна възраст на 13 юли, припомня БТА. Той е страдал от коронарна болест на сърцето, причинена от атеросклероза, и тя е довела до инфаркта, казва лейтенант Фред Корал от разследващия случая екип. 

"Няма признаци за свръхдоза медикаменти. Сейдж Сталоун е починал от естествена смърт", казва още Корал.

В тялото на Сталоун е намерено малко количество от седатива хидрокодон, но то е в допустими нива. В токсикологичния доклад няма данни за употребата на други лекарства. 

Сейдж бе намерен мъртъв в дома си в Холивуд хилс, след като негови близки и приятели се разтревожили, че не са го чували от един ден. Те изпратили на мястото домашна помощничка, която го открила бездиханен и повикала полицията.

Тогава служителите на реда не откриха признаци за насилствена смърт, травма или самоубийство, но из таблоидите бързо плъзнаха спекулации за свръхдоза наркотици.

Сейдж Сталоун беше по-малкият от двамата синове на холивудската знаменитост Силвестър Сталоун. Той е дете от продължилия 10 години брак на Слай със Саша. Двамата се разведоха през 1985 г.

Сейдж е участвал в редица филми, сред които в "Роки 5" от 1990 г. заедно с баща си. Двамата отново се снимат в "Дневна светлина" през 1996 г.

Съвсем наскоро още една смърт споходи семейство Сталоун. На 48 години почина сестрата на актьора - Тони-Ан Филити, която страдаше от рак на белия дроб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Зиг

преди 11 години

Какво сте се зачудили, някои, как било възможно на тази възраст да си отиде он инфаркт? Един колега почина от инфаркт на 22 години, момчето - имаше някаква вродена болест на сърцето. Нека да не търсим винаги под вола теле.

14

wikipedia

преди 11 години

Смесването на хидрокодон с алкохол, кокаин, амфетамини, метилфенидат, benzodiazapines, барбитурати, и редица други лекарства може да има тежки нежелани реакции, включително и не само: сърдечна недостатъчност, инфаркт, респираторен дистрес, белодробна недостатъчност, чернодробна или бъбречна недостатъчност, жълтеница,амнезия, гърчове, загуба на съзнание и кома.

13

Анонимен

преди 11 години

В тялото му е намерено малко количество хидрокодон това лекарство е по известно като Викодин/хапчетата които постоянно приемаше д-р Хаус/. Между другото същото вещество бе открито и в тялото на също отишлия си рано холивудски актьор Хийт Леджър. Явно е любимото хапче в Холивуд.

fallback