Архивна снимка на Сейдж, Ейми Бренеман и Слай от 1996 г. Снимка: Reuters

Синът на Силвестър Сталоун – Сейдж, който беше открит мъртъв, може да се е предозирал с болкоуспокоителни, след като са му извадили пет зъба две седмици преди да почине. Това разказа майка му Саша Цак, пише британският в. „Сън“.

Майка му го съветвала да не си причинява това в зъболекарския кабинет за един ден. „Казах му: Недей да си вадиш повече от един зъб“, сподели 66-годишната Саша, първата съпруга на Слай.

Шишенца с лекарства бяха намерени в дома на 36-годишния Сейдж в Лос Анджелис на 13 юли.

Междувременно стана ясно, че Силвестър Сталоун е наел частен детектив, който да разследва как е починал синът му.

Още по темата

Звездата от „Роки“ е съкрушен от загубата и е твърдо решен да разбере причината за трагичната смърт на 36-годишния Сейдж, който е дете от първия му брак.

66-годишният Сталоун се е срещнал в дома си с частен детектив Скот Рос, който разследваше също смъртта на Майкъл Джексън и случая с упражненото насилие върху Риана от бившето й гадже Крис Браун.

Екшън звездата иска детективът да научи какво точно се е случило със Сейдж и макар че в случая няма данни да насилие, Сталоун не го изключва като възможност.

Бащата иска да знае също какво е правил Сейдж през последните седмици от живота си, дали е употребявал наркотици или алкохол и дали изобщо е имало нещо, което да го притеснява, съобщава сайтът TMZ.com.

Първоначалната аутопсия на тялото на Сейдж се оказа ненадеждна и причината за смъртта му ще стане ясна до два месеца, когато бъдат готови токсикологичните изследвания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase