Балиан Бушбаум. Снимка: malecelebbio.com
fallback

Вече не е толкова шокиращо, когато някой мъж иска да бъде жена. Обратното обаче би могло да предизвика сериозни коментари и дори възмущение.

В шоубизнеса се гледа преди всичко външността, в останалите сфери – какво има под обвивката. Ето защо някои от транссексуалните личности успяват да се реализират и то доста успешно. Те не са модели по кориците на списанията (поне не всички), но пак попадат в медийния фокус и то не само заради ориентацията и смяната на пола.

Вижте кои жени са решили да станат мъже и от това само са спечелили, не само психически, но и материално:

Балиан Бушбаум

Балиан Бушбаум е роден през 1980 година като Ивоне Бушбаум. Дълги години е състезателка по овчарски скок и дори през 2007 г. печели второ място в националното първенство по лека атлетика на Германия. След това се отказва от спорта заради контузия. През 2008 г. започва терапия и сменя официално името си на Балиан след успешна операция за смяна на пола.

Бък Ейнджъл

Той е режисьор и икона в света на хомосексуалистите. През 2007 г. Бък Ейнджъл печели наградата за "транссексуално представяне на годината" на Adult Video News Award. По рождение Бък е бил момиче. Години наред е живял като жена, но тогава е бил в плен на алкохола и наркотиците. Макар че е бил желан за модел, той не се е чувствал добре в кожата си на жена и е преминал редица терапии и операции за смяна на пола. В момента блондинът е щастливо женен за Илейн Ейнджъл.

Лорън Рекс Камерън

Лорън Рекс Камерън - американски фотограф, писател и активист на транссексуалното движение. Работата му включва портрети и кадри на тела на транссексуални хора (включително и неговото собствено). Той дори е документирал метаморфозата, през която е минал, за да стане от жена – мъж.

Иън Харви

Иън Харви е американски комедиен актьор, който често използва транссексуалността си в играта си пред камерата.

Вижте останалите и как точно изглеждат в момента в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Ани

преди 11 години

Направо гледам и не мога да повярвам. Това са били жени!!! Някои са егати яките парчета. Просто са си били родени за мъже....

44

Ils

преди 11 години

Жестоки резултати при номер 1, 2, 5 и 7 - в много хубави момченца са се превърнали. Хич не ми пука, че са били момиченца някога си.

43

до 34

преди 11 години

Пише се УДАВА ми се нещо си (рисуване, спорт), но ОТДАВАМ се на работа, любов и т.н. Като не знаете, не давайте така уверено съвети за правописа.

fallback