Снимка: сп. Marie Claire
fallback

Руският секссимвол Ирина Шейк е от жените, които непрекъснато красят нечии корици, но никога не омръзват на мъжката част от населението. В последния брой на украинското Marie Claire топмоделът е толкова облечен, че чак изненадва феновете си.

Но Ирина не е просто закачалка за дрехи, а сериозно име в модната индустрия и затова всяка нейна поява, заслужава необходимото внимание – с или без дрехи.

Тоалетите, които дамата представя, са прецизно избрани за коктейли и изискани събития, на които нежният пол държи да привлича погледите. Роклите са дълги, по тялото и са в по-скучните цветове – черно и тъмно синьо, но те са гаранция за стил и класа.

На част от кадрите свеж привкус вкарват шапки, които прекрасно допълват дрехите. Тоалетите са на известни модни лейбъли като Valentino, Dior и Givenchy. Снимките не целят да подчертаят сексапила на рускинята, а да акцентират върху облеклото ѝ. Но все пак това е Ирина Шейк – красотата ѝ не може да бъде скрита!

Убедете се сами като разгледате галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Истината

преди 11 години

Всеки има своите малки тайни

31

Анонимен

преди 11 години

Една обикновена джипси уоман харесала друго джипси Кристианчо роналдо.Ама не е заради парите да не си помислите такова нещо.Заради това че е интелигентен и много красив ром затова

30

Анонимен

преди 11 години

nai krasivata :)

fallback