32

Истината

преди 11 години

Всеки има своите малки тайни

31

Анонимен

преди 11 години

Една обикновена джипси уоман харесала друго джипси Кристианчо роналдо.Ама не е заради парите да не си помислите такова нещо.Заради това че е интелигентен и много красив ром затова

30

Анонимен

преди 11 години

nai krasivata :)

29

аз

преди 11 години

Много добро тяло, но на мен лично в лице хич не ми допада, Виктория Сикрет имат доста по-добри попълнения.

28

Анонимен

преди 11 години

айде айде рускиня ...колкото Г.Станишев е Българин!!!

27

Анонимен

преди 11 години

Очевидно Ирина Шейк е новата Кардашиян. И очевидно Ким Кардашиян е старата Ирина Шейк. Имам чувството че в екипа на днесбегето има пост не "главен редактор", а "главен онанист".

26

Анонимен

преди 11 години

"Гроздето е кисело!", казала лисицата. А 27-ми не е чувал за "Wella" и стотиците фирми, които си вадят хляба с боички. 25-ти е сбъркал мястото, пействал умнотията си погрешка. А 8 не е знаел какво пише, важното е да пише нещо. Народе!!!

25

Анонимен

преди 11 години

27Викат му изкуствен интелект.

24

Анонимен

преди 11 години

Уж рускиня, а е с тъмна коса... ако е истинска рускиня, трябва да се с естествено руса коса...

23

Джек

преди 11 години

Да патриот.Конкурсите не са никакъв критерий.Най-големите красавици ,които познавам не се интересуват от такива конкурси, а учат в Медицински университети В БГ и не само ,имат си сериозни приятели.Нямат нужда някой да признае красотата им.По тези конкурси ходят обикновени момичета ,които имат комплекси ,че не са красиви или имат връзки и пари.Красивите нямат интерес да се унижават в тези долнопробни конкурси, където принуждават пряко или косвено да проституират с разни "меценати".

22

Анонимен

преди 11 години

Преди да пишете минуси проверете в Гугъл истината. За да разберем какви са заслугите на Кирил и Методий трябва да знаем какви са били домогванията и противоборствата между западната и източната римска империи, които се пръкват от империята майка , чрез нейното деление. Вместо да си помагат една на друга те си съперничат в идеология и надмощие.Там където имаме католицизъм се е наложила латиницата, а там където имаме източноправославие се е наложила кирилицата- Румъния е източноправославна и до 1860 година е пишела на кирилица тоже. Братята не са никакви славяни и полутакива по майчина линия (Мария гръцко име), каквито искат да ги изкарат нашите историци.Чисто и просто те са си вършили работата, като висши имперски чиновници да разпространяват догми и политики извън Византия. Те написват ГЛАГОЛИЦАТА за нуждите на Великомаравското княжество, което по това време е била нещо като буфер между Франкската империя и Българската. Техните ученици биват гонени и избивани там от немското духовенство и оцелелите мисиоонери се спасяват на наша територия.Но пак повтарям те донасят със себе си ГЛАГОЛИЦАТА една азбука, която няма абсолютно нищо общо с ПОСЛЕДВАЩО НАЛОЖЕНАТА КИРИЛИЦА(твърди се, че е написана от Климент Охридски но и това е пълна лъжа), която по своята същност се явява вариант на гръцката азбука. Та питам аз къде е заслугата на двамата братя за честване на тези букви, на които пишем днес? През 1708 години Петър задава поръчка на едно холандско ателие да състави съвременен шрифт на кирилицата.До този момент тя се е състояла само от главни букви със заоблена форма.Холандците въвеждат не само малки букви, но и допълнителни такива заимствани от латинската азбука (която сама по себе си пък е заимствана, чрез етруските от гръцката азбука също), както и латинизиране на шрифта, т.е. изписване с прави линии с тънко и дебело.Тази азбука е известна, като ГРАЖДАНСКИЙ ШРИФТ. Да се върнем на набедения за автор на кирилицата Климент Охридски. Той не е написал тази азбука щото тя в почти в съвременни по вид букви съществува още в 5 ти век в Египет. На нея са писали коптските християни Коптска азбука. Кирилицата не нищо друго освен КОПТСКА АЗБУКА вариант на гръцката още от 5 век До кога българската държава ще празнува БУТАФОРНИ ПРАЗНИЦИ и до кога истината ще се крие от народа.

21

Патриот

преди 11 години

е има и готини българки но са малко,повечето са ниски трътли ,абсолютно никакъв вкус да се обличат,а за умствения им багаж даже не ми се зачеква темата.Нелепо е да се сръвняват с рускините все едно да сравняваш опел с мерцедес.Ако наште момичета се яват на конкурс за красота в Русия ще ги изгонят с тояги и камъни още на прага ще извикат зооконтрол да си ги пребере в.Гледай в ютуб клипчета на наште и техните миски !Колкото и да съм патриот не мога да си крива душата и на черното да казвам бяло!

20

кк

преди 11 години

а бе днес.бг не ви ли е срам, колко време вече нищо за ким....отказвам да местя и обявявам протест

19

Друг гларус

преди 11 години

французойка - 5 точки.англичанка - 4.чехкиня - 3.германка - 2 точки.полякиня - 1.рускиня - губиш всичко, натрупано дотук.

18

Едно момиче на 21

преди 11 години

Външността е до време.Болести,старост, никой не е застрахован.Малко са истинските красиви хора ,към които никой няма забележки.Малко са и грозните.Повечето сме просто обикновени,симпатични със своето несъвършенство.Не е толкова важно да бъдеш с човек ,който изглежда прекрасно,това е плюс, но след замъглението остават уважението и желанието да се грижиш за другия.Важно е да гледаме характера на човек.Да бъдем добри, да се образоваме, да не причим никому и същевременно да живеем,както ни харесва.

17

Гларус

преди 11 години

Ония времена точкувахме всяка забита девойка. За рускини се отнемаха от точките.

16

Джек

преди 11 години

До патриот.Щом не им трябва защо тази има силикон в гърдите и устните?Бил съм в САЩ,Бразилия,Испания,Англия,Гърция,Турция,Франция,Тайланд,Русия,Италия и Германия, но по-красиви от българките не съм видял.Най-красивите жени ,които съм виждал са българки.И руси,и черни,и синеоки,и чернооки всякакво разнообразие.Да не говорим за една бивша приятелка ,която много прилича на Айшвария и Анджелина в лице,няма да забравя как в една съседна държава целият плаж се наобиколи ,около нея да я гледа.

15

Анонимен

преди 11 години

Хубава е, да. Но може ли да дадете някоя снимка, която не е докосната от бога на перфектността - Photoshop?

14

Патриот

преди 11 години

Рускините и украйнките са най красивите, не им трябва нито грим нито силикон ,просто са естествени красавици !

13

koko

преди 11 години

Тук пишат обикновенни *** или просто педрасти, като не разбирате от хубаво *** поне можете ли, хайде да го направите.