Снимка: Victoria’s Secret Lingerie March

Екзотичната красавица Шанина Шейк е родена в Мелбърн, Австралия, но във вените й тече, латвийска и пакистанска кръв. Тя няма никаква роднинска връзка с гаджето на Кристиано Роналдо – руския топмодел Ирина Шейк, въпреки че двете носят еднакви фамилии.

За първи път Шанина се появи във фокуса на медиите след участието си в модното шоу „Secret Fashion Show" на Victoria's Secret през ноември миналата година. Преди това прелестната красавица на два пъти се е явявала на кастинг за ангел на Victoria's Secret, но без успех.

Явно обаче световноизвестната марка за бельо е доволна от новото си откритие, защото й повери да представя пролетна кампания на лейбъла „Victoria's Secret's March 2012 lingerie lookbook".

В интервю за списание „New York" Шанина разкрива, че другият австралийски ангел на Victoria's Secret's - Миранда Кер, я е успокоила зад кулисите на модното шоу. „Сърцето ми биеше яростно, а тя мина и ми каза: "Не се тревожи, забавно е, повярвай ми!" Мисля, че само австралийките са толкова позитивни, спокойни и щастливи. Това е национална психология", споделя виждането си Шанина/

Мис Шейк споделя, още че би искала да се снима в италианското издание на списание „Vogue", но че много често не я избират по кастинги, защото я намират за прекалено секси, за да представя висша мода.

„Мисля, че причината да не ме избират е, че изглеждам прекалено екзотично. Според мен това не е пречка да показвам висша мода! Как години наред секси красавиците Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и компания създаваха правилата за естетика на модния подиум. Не разбирам каква е тази „целомъдрена" тенденция напоследък да се лансират безизразни и студени момичета!", ядосва се моделката.

Насладете се екзотичната, чувствена красота на Шанина в  галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase