fallback

Общ преглед

 Актрисата Дженифър Анистън бе удостоена със звезда на холивудската Алея на славата.

Актрисата призна, че това е била една от най-съкровените й мечти. Тя изрази изключителната си благодарност, че едно момиче от Калифорния е получило свое място на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията Анистън беше придружена от баща си Джон Анистън и от приятеля си Джъстин Теру. Присъства и актьорът Адам Сандлър.

Дженифър Анистън получава широка известност през 90-те години на миналия век благодарение на участието си в телевизионния сериал "Приятели". Снима се във всичките 10 сезона на култовата поредица. За работата си в сериала е удостоена с редица награди, сред които "Еми" (2001 г.) и "Златен глобус" (2003 г).

Играла е в редица филми, сред които "Марли и аз", "Всемогъщият Брус", "Обект на желание", "Жена назаем", "Шефове гадняри" и др. Последният филм с нейно участие ще се появи по кината в края на февруари тази година. Актрисата е бивша съпруга на Брад Пит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

До 66

преди 12 години

"...тя не е виновна,че Брат Пит я е обичал и се оженил за нея,а не за теб" Първо - благодаря ти,че добре ме разсмя.Как можа въобще да ти хрумне подобна асоциация.Второ - добра илюстрация си за менталното равнище на тези,които я харесват.Да искаше да го каже някой по-добре,нямаше да може да го измисли.То тъпизъм не се измисля лесно.

57

до 66,67

преди 12 години

Не разбирам защо я сравнявате изобщо с нашите фолк диви, няма база. Тя е актриса и като такава не блести с нищо. Относно външния вид всичко е въпрос на вкус, за мен е адски безлична, за друг може да е най-красивата, външния вид за актриса не е задължителен все пак, тя и Джоди Фостър е грозновата, но е перфектна актриса.

56

до 67

преди 12 години

Брад Пит знае коя е по-красива :)))))))))))

fallback