58

До 66

преди 12 години

"...тя не е виновна,че Брат Пит я е обичал и се оженил за нея,а не за теб" Първо - благодаря ти,че добре ме разсмя.Как можа въобще да ти хрумне подобна асоциация.Второ - добра илюстрация си за менталното равнище на тези,които я харесват.Да искаше да го каже някой по-добре,нямаше да може да го измисли.То тъпизъм не се измисля лесно.

57

до 66,67

преди 12 години

Не разбирам защо я сравнявате изобщо с нашите фолк диви, няма база. Тя е актриса и като такава не блести с нищо. Относно външния вид всичко е въпрос на вкус, за мен е адски безлична, за друг може да е най-красивата, външния вид за актриса не е задължителен все пак, тя и Джоди Фостър е грозновата, но е перфектна актриса.

56

до 67

преди 12 години

Брад Пит знае коя е по-красива :)))))))))))

55

Анонимен

преди 12 години

Обичам "Приятели" и се раздвам за хубавите неща,които се случват в живота на актьорите.А самите актьори са толкова добри,че човек трудно би ги възприел в друга роля.Мат ле Бланк дори се оплаква,че му говорели бавно,защото го смятали за леко тъпичък,досущ като героя си Джоуи.За да играе Дженифър Анистън в стойностен филм,трябва да я поканят.Самоч е,режисьорът би рискувал много,защото за милиони по света тя е Рейчъл Грийн.Това е проклятието да се снимаш 10 години в най-успешния сериал.

54

go 61 i t.n.

преди 12 години

"Може да не си най-красивата..." !??? Айде кажи ми, коя е по-красива от нея? Едно, че е много красива, второ че има стил! Коя чалгарка у нас или друга актриса, може да се похвали с това?Дори и да не е първа младост, Дженифър е невероятна жена! Ах само да ми падне...

53

Анонимен

преди 12 години

Защо въобще четете за успехите на хора,които не харесвате?Аз как не чета за Андреи,Преслави,Коко Диневци и цялата подобна ***.За някаква Кардашиан ли,каква беше,Джъстин Бибър ли е,Бийбър ли е...все тая.Какво ви дразни Дженифър?Че няма простотия и силиконови цици или джуки като на ***?И номер 64,тя не е виновна,че Брат Пит я е обичал и се оженил за нея,а не за теб.И само да припомня,че се разведоха цивилизовано,а не като разни Вихри и Алисии,които много държат да ни покажат селяндурщината си

52

Анонимен

преди 12 години

олеее *** ръцете са й като на краварката Дуся. И дано тоя дето се целува с него да я вземе, че това й е последният шанс.

51

!!!

преди 12 години

Типична гъркиня - успя да осребри максимално факта, че Брад Пит беше женен за малко за нея. Други качества и достойнства няма. Не блестеше с нищо повече от другите в "Приятели", напротив, имаше доста по-добреи от нея. Но те не направиха "кариера" просто защото не бяха женени за Брад.

50

Анонимен

преди 12 години

Те тези звезди за нищо ги нямат, щом една толкова посредствена актриса като нея, която 1 свестен филм няма, има звезда, а такива Величия като Пачино и Де Ниро май нямат... Холивуд май иска да се конкурира с наш гоце и неговите ордени '' Стара Планина''

49

АНОНИМЕН

преди 12 години

До 55Ал Пачино НЯМА звезда в алеята на славата....Робърт Де Ниро НЯМА звезда в алеята на славата....

48

фен

преди 12 години

Браво,Джен!!! Обичаме те!!!! Може да не си най-красивата, най-съвършената, но пък си толкова готина, именно затова!!!! И си по-близко до нас, обикновените хора! Не знам колко е красива великата Анджелина, но ти си по-готина от нея!!!!!

47

Анонимен

преди 12 години

хе, щом ким бейсингър е носителка на оскар, що тая да няма звиздъ на алеята на славата. верно, че бейсингър поне беше красавица и секси...ама най-добрите й роля е в една реклама на чорапогащи

46

анонимен

преди 12 години

Е ДАЙ ДА Я СРАВНИМ И ЧАПЛИН ИЛИ ТЕЙЛЪР !! ЕСТЕСТВЕННО СА НЕСРАВНИМИ! ДА ГЛЕДАМЕ С ВРЕМЕТО

45

Анонимен

преди 12 години

До - 52 - това че не харесваш не значи че обиждаш. Ти изказваш мнение, но злобарите ръсят обиди и цинизми.

44

Анонимен

преди 12 години

Както се казва, въпрос на вкус :-) няма защо да спорим. Да е жива и здрава, ние също!

43

анонимен

преди 12 години

НЕ СЪМ И АДВОКАТ, НО МИСЛЯ ЧЕ ЗАСЛУЖАВА ТАЗИ ЗВЕЗДА

42

до 54

преди 12 години

Е добре де, айде сега изкарай я Ал Пачино в женски вариант, стига смешки, няма един читав филм.

41

анонимен

преди 12 години

ТЯ НЕ СЕ СНИМА САМО В "***" КОМЕДИИ !ВИЖ И ФИЛМОГРАФИЯТА

40

Анонимен

преди 12 години

До - 51 - не го определям, дори не съм си го и помислял. Просто го напомням на самозабравилите се.

39

Анонимен

преди 12 години

Когато става дума за злобни и обидни коментари съм съгласна напълно с теб. Но да кажа, че не харесвам Анистън и да ме нападнат, че съм злобна е меко казано доста елементарно. Просто харесвам по-стойностни актриси, снимащи се във филми различни от *** комедиики.