fallback

Сексапилният Колин Фарел не се гордеел никак с буйните си млади години. Актьорът има две момчета и не искал да им бъде пример в живота. „Аз съм един прекрасен пример за тях какви не трябва да бъдат!“, споделил чаровникът за сп. „In”.

Колин дори се срамувал от миналото си и не искал то да достига до синовете му - 8-годишния Джеймс и Хенри на 2 години. „Изключиха ме от училище, пиех много и употребявах всякакви боклуци. Надявам се момчетата да се справят по-добре от баща си“, казва актьорът.

От известно време той се е отървал от всичките си пороци. Според него спирането на алкохола и леката дрога било едно от най-добрите решения, които е взимал.

Актьорът дори е намерил заместител на пиенето, който се криел в аромата на цветята. „Миризмата на цветята е опияняваща. "По-рано прибягвах до бутилката като отговор на проблемите, а сега просто мириша растения“, допълва Колин.

Още новини за звезди в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 8 години

Толкова готини коментари скоро не бях чела! Смях се с глас! А към темата - трябва да се гордее с миналия си живот, а не да се притеснява, защото внесе много свежест и екшън с лицемерния и уж перфектен холивудски свят! И сега е все така секси!!!!!!! Да души каквото си иска, може и други неща освен китки!

20

M.I.K.

преди 11 години

KOITO E FEN NA KOLIN 6TE MU OSTANE TEKAV BEZ ZNA4ENIE DALI PIE ILI NE DALI MERI6E CVETQ ILI GI PU6I!!!!!!!!PLIUITE GO NO NEGO CQL SVQT GO GLEDA!!!

19

анонимен

преди 12 години

на тази снимка прилича точно на някой, който вече не пие и души цветя. би могъл да прави и други неща, нямам нецензурни предвид, да чисти комини, например - за душевно равновесие

fallback