21

Анонимен

преди 8 години

Толкова готини коментари скоро не бях чела! Смях се с глас! А към темата - трябва да се гордее с миналия си живот, а не да се притеснява, защото внесе много свежест и екшън с лицемерния и уж перфектен холивудски свят! И сега е все така секси!!!!!!! Да души каквото си иска, може и други неща освен китки!

20

M.I.K.

преди 11 години

KOITO E FEN NA KOLIN 6TE MU OSTANE TEKAV BEZ ZNA4ENIE DALI PIE ILI NE DALI MERI6E CVETQ ILI GI PU6I!!!!!!!!PLIUITE GO NO NEGO CQL SVQT GO GLEDA!!!

19

анонимен

преди 12 години

на тази снимка прилича точно на някой, който вече не пие и души цветя. би могъл да прави и други неща, нямам нецензурни предвид, да чисти комини, например - за душевно равновесие

18

въпрос

преди 12 години

Интересно, тези с какъв акъл създават деца, докато са на наркотици. на кой му пука после кога ще ги спрат? Примери - бол, даже доста от децата им имат проблеми, точно на тези звезди.

17

анонимен

преди 12 години

спрял ги е не за пример, а защото е усетил, че вече няма накъде, или са го заплашили с прекратяване на договор за доста кинти, а те не могат без тях.

16

Анонимен

преди 12 години

Групичката вечни коментиращи тук, когато се появи новина за някоя звезда, която има дори и най-малкия порок и я разпват директно на кръста- ку**ва, ***, ***, алкохолик...Кой ви знае вие какви сте ***, че тръгнали да коментират хората.

15

4oko

преди 12 години

Тоя и той пропадна... а на времето беше пич .

14

Анонимен

преди 12 години

язък, аз пък толкова да го харесвах :(

13

дедо Тъпчо

преди 12 години

Тоя Колин ли е варел ли е ептен изперкал бе,то бива бива ама толкоз да изкука човяк та и пиенето да остави и китки да мирише...я да доде у нашию двор да му навра носа в китките и да диша длибоко а я че си пием мастиката и ще мислим каква диагноза да му турим...ама то тъй си е,пари имаш акъл-немаш...айде че нещо мастиката ми се е пресекла и требе да я пием за да не я фърлим...

12

pissed off

преди 12 години

аз пък обичам да пуша...цветя :P

11

Анонимен

преди 12 години

абе да спре пиенето и леки наркотици трудна работа.. че чак пък и да ги замести с цветя.. съвсем тегаво. И аз намлих пиенето и тревата, ама лошото е, че като опущим нещата веднъж на няколко месеца и става грозна картинка, преди беше по-често по по-малко, а сега нали е веднъж на тримесечие и егати маратона. Не съм сигурен кое е по-добре.

10

един местител

преди 12 години

любопитна, аз съм твоя човек, намери ме!! пък нека хората говорят каквото си искат!! А инаече за новината, нали знаете, местя го!!

9

бидон с кисело зеле

преди 12 години

Колин Фарел бил зарязал пиенето, *** новината... епа аз съм го увеличил!

8

ЛЮБОПИТНА до 5

преди 12 години

Май ти имаш нужда от гадже, доста нервна ми се виждаш, а?

7

ева

преди 12 години

Жесток е Колин. Щастлива съм, че познавам абсолютния му бг двойник хахаха

6

Анонимен

преди 12 години

ЛЮБОПИТНА - просто няма смисъл да :)

5

ДО ЛЮБОПИТНА

преди 12 години

Любопитна ли си каква си не те знам, но мисля че е време да си намериш някое гадже да му го местиш на него не да питаш по сто пъти на ден едно и също.... досадна си!!!

4

ххх

преди 12 години

...и се дочува едно дружно шумолене на *** и стонове на облекчение....:):):)

3

Анонимен

преди 12 години

И кое му, е сексапилното?

2

ххх

преди 12 години

Ооооо даааа :)))))