Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Нюйоркски съд потвърди, че бащата на сина на световноизвестната манекенка Линда Еванджелиста е френският милиардер Франсоа Пино, съпруг на актрисата Салма Хайек и собственик на множество модни марки, сред които "Гучи", "Ботега Венета","Пума" и "Ив Сен Лоран", съобщи в. "Кориере дела сера".

Малкият Аугустин Джеймс се роди през октомври 2006 г. Тогава Еванджелиста запази в тайна името на биологичния баща на момчето, което породи редица слухове.

Накрая те се фокусираха около съпруга на Салма Хайек, от когото актрисата има дъщеря – малката Валентина Палома Пино.

Накрая Еванджелиста предприе законовите стъпки за признаване на бащинството на детето си, като предостави
убедителни доказателства и документация, че бащата е Пино и че тя и Хайек са били бременни в една и съща година, припомня "Кориере дела сера".

В началото на законовата процедура медиите започнаха да подиграват Еванджелиста и Хайек и да ги сродяват заради общия баща на децата им.

Журналистите написаха дори, че Хайек е приела стоически ситуацията само за да запази брака си с милиардера и подчертаха, че очевидно парите са козът към семейното щастие.

Oще по темата
Преди да роди Аугустин Джеймс, Еванджелиста имаше неуспешна бременност от Фабиен Бартез, френския национален футболен вратар, с когото Франция спечели световното първенство през 1998 г. и европейското първенство през 2000 г. и стигна до финала на Мондиала през 2006 г. От връзката си с национала канадският модел роди мъртво бебе през 1999 г. и дълго време беше съсипана от мъка.

По време на бременността си с Аугустин Джеймс Еванджелиста позира за корицата на сп. "Вог". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Edin

преди 12 години

Евала на дядо Пино!!! Пожелавам на всеки такова либидо на такава възраст!

11

Емил

преди 12 години

От единия крачол в другия...

10

Анонимен

преди 12 години

И тая го е закършила за кеш щом е стигнала до тук...

fallback