Снимка: Playboy
fallback

След 5 години неустоимата Николета Лозанова се завръща на страниците на Playboy.

Сексапилната пловдивчанка, която преди 5 години се хвърли в шоубизнеса, завоювайки си титлата „Мис Плеймейт 2006”, отново грее от корицата на списанието.

Дръзката фотосесия е заснета на остров Тасос в началото на април.

Дори с дрехи и почти без грим, както твърдят от списанието, Ники е неудържимо съблазнителна.

Новата по-изискана концепция на изданието и отсъствието на пошла разголеност били причината тя да се съгласи да украси отново корицата. 

Напоследък красавицата е непрекъснато в клюкарските издания предимно заради личния си живот. В момента тя има връзка с футболиста Валери Божинов, след като измести от сърцето му неговата бивша половинка – фолкпевицата Алисия.

Двете месеци наред си разменяха жлъчни реплики в публичното пространство. Драмата им стана още по-завъртяна, след като се оказва, че фолкпевицата се среща с бившето гадже на новата изгора на Валери и негов най-добър приятел – вратаря Ники Михайлов.

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

142

Червената помия

преди 13 години

150,Тодоре,подкрепям те напълно!Но не е луд този, който яде зелника, а който му го дава!Тази и другите като нея ги направиха "велики" паралийте, които не са способни да свалят по нормален начин жена и плащат за секс.За жените това са лесни пари, и оттам идеала на младите е да се докопат до "чичко паричко",а на момчетата-да могат да купуват всичко и всяка.С това за жалост се изчерпва всичко ,към което се стреми днес човек...Идеали, наука,перстпективи за развитие-какво беше това?

141

.

преди 13 години

дааа, кисело е гроздето, кисело :))не, че е голямата красавица тая....ама като не ви е пуснала, не значи, че трябва да я псувате

140

Анонимен

преди 13 години

колкото повече ни хваща гнус,толкова повече ни ги навират в очите.

fallback