142

Червената помия

преди 13 години

150,Тодоре,подкрепям те напълно!Но не е луд този, който яде зелника, а който му го дава!Тази и другите като нея ги направиха "велики" паралийте, които не са способни да свалят по нормален начин жена и плащат за секс.За жените това са лесни пари, и оттам идеала на младите е да се докопат до "чичко паричко",а на момчетата-да могат да купуват всичко и всяка.С това за жалост се изчерпва всичко ,към което се стреми днес човек...Идеали, наука,перстпективи за развитие-какво беше това?

141

.

преди 13 години

дааа, кисело е гроздето, кисело :))не, че е голямата красавица тая....ама като не ви е пуснала, не значи, че трябва да я псувате

140

Анонимен

преди 13 години

колкото повече ни хваща гнус,толкова повече ни ги навират в очите.

139

Тодор

преди 13 години

Ей това най-много ме дразни. Защо ни пробутват за звезди проститутките на България? Кое и е Вип на Николета или на Алисия, че са сменяли мъжете като носни кърпички и са гледали с кой по богат и известен да се ***? А да не говорим за онези мъжки кърви Валери и Никито. Че ако не беше баща му на втория щеше да види национален отбор или игра в чужбина през крив макарон. Поредните бройкаджии. Ценностите на това общество се промиват. Примера който дават на подрастващите са гнили.

138

perdahko

преди 13 години

Пожелавам на всичките и фенове да я видят на живо !!!Който я познае ще намрази фотошопа и ще получи просветление/като мен/, че всичко е ИЗМАМА!

137

Бареков

преди 13 години

Имаме новина...Николета с дрехи

136

Анонимен

преди 13 години

е това новина ли е!? когато се снима в продукция тип "ANALyse Ni Lo" ще имаме новина!

135

Анонимен

преди 13 години

Що за държава сме.Докога обшеството ще бъде занимавано със силикона и карантийте на псевдозвездите.Такива като тях на Запад биха пели или заработвали само по кръучмите.Що за пошлост?

134

do 139

преди 13 години

ne samo filii s mas e qla. Cql Plovdiv znae kvi gi qde6e i za kolko pari. Call girl...

133

Анонимен

преди 13 години

Само в България, Корея и Ватикана Playboy излиза с облечени.И тази не ми харесва.

132

Анонимен

преди 13 години

Aман от тая, останаха ли й фенове още?

131

амет

преди 13 години

бих я порил като нерез, преди две вечери с една кака имаше изпълнения, измери го със сантиметър - 19см дължина, 14 см. обиколка, ще я почеша тая по корема .... ама отвътре :-Д

130

Анонимен

преди 13 години

Точно тези 100 и няколко коментара,както и тези под всяка "новина" за Николета са предпоставка за следващи подобни глупави статийки

129

Любпитко

преди 13 години

Абе тез какички имат ри някаква биография или изникват свисше. Ето какво успях да намеря за "каката": "Николета Лозанова е родена на 30 ноември 1987. През 2006 година е удостоена с титлата "Мис Плеймейт". Ами какво е правила от 87 до 2006- в Сорбоната ли е учила,има ли баща и майка и с какво се занимават-с наука ли,картофи ли садят или произвеждат основно плеймейтки? Въпросната Николета нещо правила ли е м/у 87 и 06г. и особено ме вълнува въпросът ЯЛА ЛИ Е ФИЛИИ С МАС?

128

МОРАЛИСТИ ,БОЖЕЕЕ

преди 13 години

127

мен

преди 13 години

Е, нЕма толкова важна, интересна и полезна информация.

126

Анонимен

преди 13 години

Църволета.Защо трябва да ме интересува?

125

Morena

преди 13 години

Много е красива и фотогенична, но тези силиконови гърди са колкото главата й, а каквато е ниска не знам как изглежда на живо... нека слага силикон щом иска, но поне да е с мярка.

124

Марин

преди 13 години

Тая ***, ще видя как ще изглежда след десетина години! Каквато е ниска и трътлеста, не ми се иска да си я представя!!!

123

нели

преди 13 години

Всички просто завиждате! Николета е красива.