Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Организацията за защита на животните нападна Виктория Бекъм заради творчеството й. Дизайнерката, която в момента е бременна с четвъртото си дете, била обвинена, че използва за колекциите си животински продукти.

Говорителят на Пош Спайс заявил, че тя не се впечатлява особено от критиката. „Всеки човек има различно мнение и вкус. Но преди всичко продуктите на Виктория Бекъм са с високо качество и стилен дизайн. Използваните кожи са придобити по законен път и употребата им се наблюдава при всяка стъпка. Те се доставят съобразно правилата в рамките на Америка", заявил той.

От PETA обаче били на друго мнение: „ Няма значение дали са в Америка или някъде другаде, по-екзотичните животни са подложени на голямо страдание преди да се превърнат в нечий аксесоар. Алигаторите са измъквани живи от тресавищата или ги отглеждат на места, където миризмата ще убие всеки нормален човек. Животните биват убивани с бейзболни бухалки и одирани с чукове и длета. Екзотичната кожа винаги е придобивана по жесток начин, без значение какво г-жа Бекъм и PR-ите й се опитват да обяснят".

Вижте още звездни новини
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase