Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Ден след като излезе от болницата след бурно парти, Чарли е постъпил в рехабилитационен център за наркомани. Смята се, че влизането в болница е причинено именно от употребата на кокаин.

Продуцентите на комедийния сериал "Двама мъже и половина" обявиха, че работата по филма се замразява, докато 45-годишният Шийн не излезе от здравното заведение, чието име не се споменава.

"Ние сме дълбоко загрижени за неговото здраве и благополучие и подкрепяме решението му", заявиха те в официално съобщение.

Това е третото постъпване на Шийн във възстановителен център за последната една година на фона на все по-разпалените дискусии в обществото около личния живот на най-скъпо платения телевизионен актьор.

Твърди се, че Чарли Шийн получава над 27,5 милиона долара годишно.

Oще по темата
Все още няма официална информация за причината Шийн да бъде приет по спешност в болница в четвъртък сутринта, но според уебсайта TMZ.com причината е злоупотреба с кокаин, след като дилър доставил на актьора дизайнерско куфарче, пълно със скъпия наркотик, по време на парти, което продължило 36 часа.

Приятел на Шийн обаче отрече наркотиците да имат нещо общо с хоспитализирането на актьора и обясни, че той е получил херния от много продължителен смях, докато гледал телевизионно шоу.

Говорител на Шийн отрече съобщения, че телевизионната звезда злоупотребява с наркотици.


Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

miami-crazy-ass

преди 13 години

след хероина.коката е най-лошата дрога,която може да ползвате..пазете се от нея,млади БГ приятели...ако искате да сте "хай" пафкайте трева...аз едва се отървах от тази помия дето уж не поражда зависимост...а кока в САЩ се продава навсякаде и е доста по -добра от тази в БГ...за 150 кинта си купувах 3 грама на буца...както и да е...пазете се от този ***...не си мислете че сте 'куул" или че сте големи гангтери,взимайки този "ШЕТ"

24

Добро утро

преди 13 години

Абе вие от днес.бг пишете (Преписвате) новините с по 3 дена закъснение.

23

лулу

преди 13 години

я си гледай работата бе, снежко, боли го чарли ти кво ше кажеш за неговото щастие. с куфар кокаин и не бил щастлив :)евалата чарли, че си изкарваш парите и си ги харчиш за каквото искаш, и то в свят, пълен с бедни моралисти. евала чарли, евала шийн!

fallback