Джо Пери. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

"Аеросмит" планираха да влязат в студио този месец, за да запишат нов албум. Появи се обаче един проблем – членовете на групата нямат никаква представа къде е китаристът Джо Пери.

Oще по темата

Фронтменът на групата Стив Тайлър каза пред списание "Ролинг стоун", че няма търпение да се върнат в студиото, за да записват нови парчета, но няма представа къде е партньорът му в писането на песни.

"Не знаем къде е Джо", призна той.

Тайлър се надява, че в крайна сметка с Пери ще загърбят различията и ще се съберат за нов албум.

Пери публично критикува Тайлър, когато певецът се отказа от групата през 2009 г., а след това прие да участва в журито на "American Idol".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Данъчен

преди 13 години

Случайно попаднах тук, но бих попитал Хасан.Знаеш ли Хасане, кой е Ahmet Ertegun и с какво се е занимавал, и какъв е по народност!!!

56

до Хасан

преди 13 години

Хасане,ако не беше провокирал рокаджиите с думите си,никой нямаше да се влияе от името ти.Истината е обаче,че в съчетание с отношението ти към рока(и най-вече споменаването на проституиращите *** бълващи мазна чалга) и името ти може би влияе на коментарите,които отнасяш.Трябва да се съгласиш все пак,че (като изключим *** атакисти и други псевдопатриоти)основната част от българите сме толерантни и ви уважаваме.Но виж,към чалгата не може и не бива да сме.Към теб лично,нищо лошо.

55

xaxaxa

преди 13 години

ам в долните квартални кръчми погледнаха ли ---при братята му наркомани

fallback