57

Данъчен

преди 13 години

Случайно попаднах тук, но бих попитал Хасан.Знаеш ли Хасане, кой е Ahmet Ertegun и с какво се е занимавал, и какъв е по народност!!!

56

до Хасан

преди 13 години

Хасане,ако не беше провокирал рокаджиите с думите си,никой нямаше да се влияе от името ти.Истината е обаче,че в съчетание с отношението ти към рока(и най-вече споменаването на проституиращите *** бълващи мазна чалга) и името ти може би влияе на коментарите,които отнасяш.Трябва да се съгласиш все пак,че (като изключим *** атакисти и други псевдопатриоти)основната част от българите сме толерантни и ви уважаваме.Но виж,към чалгата не може и не бива да сме.Към теб лично,нищо лошо.

55

xaxaxa

преди 13 години

ам в долните квартални кръчми погледнаха ли ---при братята му наркомани

54

стар рокер

преди 13 години

Въпросът не е кое ти харесва, а кое има стойност, качество, значимост... Мара от махалата мое и да ти харесва повече от Мона Лиза от Лувъра, но Мона Лиза е която е в Лувъра - от много по-отдавана и за много по-напред.

53

Хасан

преди 13 години

Не ми дреме за подобни комплексари като тебе. Ако смяташ че си велик като слушаш рок можеш да ходиш да се гърмиш с ***! Дано да ти пръснат дупарата у ***'лата!

52

aaaaaaaa

преди 13 години

hasan4o 6to ne vzeme6 da se obesi6,6te ti pusnem 4alga na pogrebenito.

51

Хасан

преди 13 години

Какво очакваш да кажа? Моля ти се недей или да се разплача? Стар рокер тоя луминисцентния и той ли е от вашата интелигенция? Не знам имам само две рокаджийски песни които харесвам всичко друго не ме кефи!

50

стар рокер

преди 13 години

Не религия, но е една по-сложна, трудна, висококоачествена, елитарна сфера в музиката и съответно разни тъмни страни също може да са й по-силни - не се чуди толкова!

49

Neon Knight

преди 13 години

Хасане, да знаеш само с какъв кеф ти цъкам минусчета!!! :-DDDDDDDDD

48

Хасан

преди 13 години

Тук ме разби с твоите разсъждения! Ти рока за религия ли го имаш? Това общество е откачило тотално?!

47

стар рокер

преди 13 години

Ти думата "цикличност" не си ли чувал? Като се понатрупат Лейди Гарга и сие в повече и омръзват - отново се засилва интересът към алтернатива, най-често забравеното старо. И обратното. Иначе рокът е "заумирал" вече половин век...Нали ти обяснихме що рокерите се дрогират повече - щото са в сферата на духовното, а кънтри певецът пее за реколтата и силата на здравия бодър селянин - съвсем друга културна плоскост. Все едно да питаш що математиците са средно по-хърбави от спортистите.

46

Хасан

преди 13 години

Аз съм свикнал да ме наричат какъв ли не! Питах ви колко рок"звезди" са умрели от свръх дози или мистериозно? Никой не ми отговори а отговора е много! Що за култура е това? Възпитават се наркомани! Вместо самите "звезди" да учат подрастващото поколение на нещо добро те преподават разврат, наркомания и охолен живот! Това ако е нормално според вас няма какво да говорим!

45

Анонимен

преди 13 години

Освен това рока го погребват откакто го има, и то все ей такива умници като теб,И не виждам друг човек с предразсъдъци тук освен теб. Ти тръгна с заяждането и с категоризациите на наркомани и подобни. Така че не се обиждай когато и теб те категоризират по някакъв начин. Не е приятно нали?

44

Анонимен

преди 13 години

КОГАТО НЕ ХАРЕСВАТ НЕЩО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ПЪРВО СЕ ОПИТВАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ И ПОСЛЕ ДА ГО КРИТИКУВАТ. НЕНАВИЖДАШ НЕЩО - ХУБАВО ТОВА СИ Е ТВОЕ МНЕНИЕ, НО ДА КАТЕГОРИЗИРАШ МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА КАТО НАРКОМАНИ САМО ЗАЩОТО ТЕ СЛУШАТ МУЗИКА КОЯТО ТИ НЕ РАЗБИРАШ Е МАЛОУМНО - ПРАВЯТ ГО 13-ГОДИШНИТЕ.

43

Хасан

преди 13 години

Току що казаха по бТВ че според списание Билборд "Рока е мъртъв"! Най-големия хит за миналата година е песен на 30 години на Ози Озбърн! Тази музика ще се умре с вас. И никъде не съм казал че слушам чалга!!! Един от вас го спомена а аз казах че поне нейните изпълнители НЕ УМИРАТ от свръх дози! Не съм и казал че няма изпълнители които употребяват наркотици. Вие разсъждавате с предразсъдъци заради турското ми име. И наистина ненавиждам рока и метъла

42

Анонимен

преди 13 години

хахахахахахах, нямало наркоман ти ме уби бе,голям наивник трябва да си, коцето винаги е друсан като прасе, а и половината от другите съм сигурен че не остават по - назад.Порнозвезди, *** и посредствени певци - всичко това в едно - това са твоите звезди....А колкото до това колко са музиканти "Аеросмит" го доказват многомилионните им продажби в цял свят и концертите им, на които те за разлика от твоите любимци са на живо а не на плейбек

41

стар рокер

преди 13 години

"глупава музика" няма как да е, щом такива групи се създават толкова рядко и са на върха десетилетия - не като чалгата: всяка квичаща селска *** може да блесне и угасне в седмичен такт.

40

gabriela

преди 13 години

любимата ми група.страхотни са и се надявам пак да работят заедно.половината хора,които са коментирали съм сигурна че не са ги и чували.това са ***,които висят по цял ден пред комп.и коментират всички теми.ами няма как да имате пари,затова единственото ,което ви остава е да плюете.работете бе хора.аз на 30 години имах вече 2 апартамента купени от мен с работа по 85-90 часа в чужбина.лек ден ви желая.

39

Хасан

преди 13 години

Ти сега дрогиран ли пишеш из форума? Слушай си глупавата музика и не ми говори глупости! Имигрирай за Каварна и се омъжи за Цонко като ти се слуша подобен ***!

38

стар рокер

преди 13 години

Чалгарите не се дрогират, щото са толкова бедни духовно, че няма какво да изживеят чрез дрогата. Те също и никога не се депресират или самоубиват... Като животните.