Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Филип Киркоров, който замина от Русия след скандала около нанесения от него побой на 29-годишно момиче, в четвъртък беше открит в Израел – в медицинския център „Шиба“ (болница "Тел а Шомер") в Тел Авив, съобщи NEWSru Israel.

"Филип Киркоров беше приет в психиатричното отделение в болницата спешно. В момента му правят изследвания, след което ще бъде взето решение за по-нататъшните стъпки“, каза Ноа Брегман от пресслужбата на медицинския център.

Журналистът от „Известия“ Михаил Марголис пише, че е разговарял с Киркоров по телефона. От болничната си стая той съобщил, че поради изследванията е бил принуден да се откаже от участията, планирани за декември.

По думите на певеца неговото участие в новогодишните програми ще зависи от мнението на израелските лекари.

Oще по темата

„Наистина периодично получавам пристъпи, при които ми е трудно да се контролирам и след това трудно си спомня защо съм се държал така. Съжалявам за случилото се на репетицията в Кремъл, готов съм лично да се извиня на Яблокова, но не мога да се свържа с нея по телефона“, заяви Киркоров.

Адвокатът на певеца Татяна Акимцева съобщи в сряда пред журналисти, че Филип Киркоров е заминал от Русия „за сериозни медицински изследвания“.

В медиите се появиха много материали по повод инцидента на репетицията за церемонията „Златен грамофон“ в Кремълския дворец.

По думите на Сергей Жорин, адвокат на пострадалата Марина Яблокова, Киркоров се възмутил от прожектор, който му светел в очите и той грубо започнал да обижда Яблокова, която отговаряла за техническото обезпечение на репетицията.

„Яблокова спокойно е помолила Киркоров да изчака, докато светлината бъде оправена, на което Киркоров отправил нецензурни обиди по микрофона. Тогава Марина се възмутила и помолила Филип да не я обижда. Филип изпаднал в бяс и с викове „Ще те убия!“ притичал до нея и я ударил с ръка по лицето“, разказа Жорин. Той уточни, че всичко е станало пред много свидетели.

По думите на Жорин от удара Яблокова паднала на земята. Тогава Киркоров я хванал за косата и започнал да я рита в гърдите и корема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Аз

преди 12 години

Вие сте луди ! Как може да коментирате някой, който не познавате ?Я вземете направете нещо полезно (скочете от аспаруховския без бънджи) вместо да пишете глупости тук. Злобари ке си умрете в селска българия и ще работите за 300-400лв. шушумиги.

89

Анонимен

преди 13 години

наркотоци ли???

88

ох!

преди 13 години

Мисля че е бил за психиатрия когато се ожени за другия мъж -АЛЛА. Тя беше по-яка от него. И сега той ли ще ни е поблемът, че си нямяме?

fallback