90

Аз

преди 12 години

Вие сте луди ! Как може да коментирате някой, който не познавате ?Я вземете направете нещо полезно (скочете от аспаруховския без бънджи) вместо да пишете глупости тук. Злобари ке си умрете в селска българия и ще работите за 300-400лв. шушумиги.

89

Анонимен

преди 13 години

наркотоци ли???

88

ох!

преди 13 години

Мисля че е бил за психиатрия когато се ожени за другия мъж -АЛЛА. Тя беше по-яка от него. И сега той ли ще ни е поблемът, че си нямяме?

87

Анонимен

преди 13 години

ХЕ, Майкъл...да бе..блее като козичка.

86

Алла Пугачова

преди 13 години

Руския Майкъл Джексън, който всъщност е с Български корен.....Гони го критическата вече......

85

Пипи

преди 13 години

Въпроса е това,че това е мнението само на адвоката от едната страна на конфликта.Не е изяснено всъщност какво реално се е случило между двамата.

84

Анонимен

преди 13 години

Тук етническото противопоставяне просто няма място. Ако нещата са се развили точно така, както е разказано от журналистите, Киркоров е виновен. Какво ще стане, ако всички започнем да се бием тогава, когато някой ни ядоса на работното място?

83

Пипи

преди 13 години

Нека да си спомним притчата в,която искат по стар обичай да хвърлят камъни по осъдения.Тогава цар Соломон казал на крещящата и осверипяла тълпанека първи да хвърли камък този от вас,който никога не е грешал.Всеки греши...няма безгрешен човек на този свят.В случая и двамата са допуснали грешка,като са допуснали до този конфликт....

82

Music

преди 13 години

Киркоров е син на руска еврейка и български арменец-два талантливи народа,обичащи музиката.Възмутена съм от някои антисемитски коментари по-долу.

81

луна

преди 13 години

Аз харесвам Филип Киркоров в професинонално отношение ----- Да, харесвам го и то много ---- Познавам го само от изяви, предавани по телевизията ---- Мисля, че дамата го е предизвикала и то доста сериозно , защото е създала проблем в неподходящ момент - може би представлението е решаващо за нещо ---- Съгласна съм, че начинът на реагиране не е най-добрия, но ние все пак съдим въз основа на това, което ни е поднесено като данни --- А дали те са точно такива

80

Анонимен

преди 13 години

Какво прави точно в Израел? Сигурно има някой приятел, доктор-руски евреин.

79

Анонимен

преди 13 години

Голям праз..па и тоя ли трабва да го мислим...

78

clearly

преди 13 години

Ето снимка ncontent.life.ru/media/2/news/2010/12/45846/400-2.jpg на момичето от където е видно нараняването което Кикркорян и е направил .Марина Яблокова е подала жалба до началника на московската полиция Владимир Колоколтчев .Същата е отказала споразумение с Киркорян и има образувано наказателно производство срещу него.По тоя начин певецът явно ще се мъчи да го изкарат ,че страда от някакъв вид заболяване само и само да отърве затворът.Ей това е накратко

77

dddd

преди 13 години

tsirk ot negova strana

76

Анонимен

преди 13 години

Съмнявам се,че Киркоров има точно такива психически отклонения, за каквито той самият разказва. Просто се опитва да мине метър, явно така го е научила адвокатката - да лъже! Ако руснаците са хора на място,ще отрежат участията му в новогодишни програми. А то иначе какво излиза?От Израел да решават дали да се *** пред цяла Русия и да печели от това един разглезен и разпасан обратник,който на всичко отгоре е набил руско момиче! Хайде да си гледа работата, аман от жигола! И да отговаря пред съда!

75

коко

преди 13 години

И Яне и Яне.......... вземете

74

Анонимен

преди 13 години

1..Филип Киркорян е постъпил за изледване в сряда 2.Според последни новини същият днес е напуснал болницата в 13:00 часа (14:00 GMT)и е добре.

73

тя

преди 13 години

Кофти дрога ползва явно..

72

Анонимен

преди 13 години

Слаб певец "успял"единствено на необятната страна Русия,плагият отвсякъде!

71

хаха

преди 13 години

Тоя пак е прекалил с наркотиците ! Сега нарочно ще вземат да го изкарат луд за да не може да му направят нищо .Мръсен *** .Трябва да му скъсат шортите в съда!