Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Месеци след като написа в блога си, че е хомосексуалист, Рики Мартин сподели повече за преживяването си в предаването на Опра Уинфри.

"Не можех да понасям да се крия повече, беше твърде тежко за мен", казва той и добавя, че децата му – Валентино и Матео, са допринесли за решението.

"Почувствах облекчение, почувствах се свободен. Най-после можех да спра да се преструвам, че съм някой друг.

Интересното е, че плаках като бебе, след като го направих, наистина ми падна голям товар от сърцето", споделя още певецът.

Ако не бях признал, че съм гей, щях да науча децата си как да лъжат, не мислите ли? Исках да се гордеят с мен и да им дам някакъв пример как да отстояват позицията си", каза той.

Рики Мартин стана татко преди две години благодарение на услугите на приемна майка.

Още новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

Анонимко

преди 12 години

Много *** народ сме ей....ами какво като е гей, да не е с две глави...парадите са Ви проблем, ами защо момиче и момче да имат право да се целуват на улицата, а две момчета, или две момичета-не-та това си е рафинирана дискриминация.

97

Римски

преди 13 години

Всеки да е такъв какъвто иска, но да не го рекламира.Представи си че геронтофилите или некрофилите си спретнат парад!

96

Римски

преди 13 години

Жалко за момчето! Защо нещо ненормално се посреща с такава симпатия в щатите? .Двата пола съществуват, за да дават потомство-това е замисълът на прородата или на господ, другото е отклонение от нормата.Всички гей-организации се опитват да ни убедят в обратното/че ненормалното е нормално/.Заслужава си да се помисли,кой печели от тази пропаганда.Да си бял,хетеросексуален,мъж,християнин вече не е на мода.Да не се опитват да ни убедят да обръщаме резбата и да слагаме чалмата!?

fallback