Елин Нордегрен. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Вече бившата съпруга на Тайгър Уудс, Елин Нордегрен, заяви, че разкритията за системните му изневери са я накарали да изживее истински ад.

В интервю за американското списание "Пийпъл" тя заяви:

"Колкото повече се разкриваха нещата, толкова повече се чувствах глупачка. Как не съм разбрала нищо?", пита се бившият модел.

"Думата предателство не е достатъчно силна", казва тя.

Oще по темата

"Имах чувството, че моят свят се срива. Обичах го. Забавлявахме се толкова много. С него се чувствах сигурна", допълни Нордегрен.

На свой ред Тайгър Уудс пое цялата отговорност за провала на брака им.

"Ясно е, че моите действия са тези, които ни доведоха до това решение", каза той в първото си публично изявление след обявяването на развода.

"Направих много грешки в живота си. Трябва да живея с това", каза Уудс пред АФП.

На въпрос дали се чувства облекчен, след като разводът бе обявен, той заяви: "Не мисля, че това е думата. Мисля, че по-скоро става въпрос за тъга".

"Желая й най-доброто, за всяко нещо. Това е един тъжен период от живота ни. Бързаме да подновим живота си и да направим така, че да отгледаме нашите деца по най-добрия начин, по който можем. Това е важно", каза той в заключение.

Тайгър и Елин имат две деца - тригодишната Сам Алексис и 19-месечния Чарли Аксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 13 години

Горката! Жива да я ожалиш! Вземи, булка, ела сега да поживееш една година в България с мойта заплата и вече ще си мечтаеш за тоя ад!

67

Анонимен

преди 13 години

abe.... ruso gladno nema ...tova e...

66

Hans Rus

преди 13 години

Най-големият *** в тази псевдосълзлива история е самият Тигер Воодс. Като си толкова известен и с много пари се внимава много. Една от тези,с които ебеше спал, продаде разговора им по телефона за сума ти пари и го чу целят свят... Бившата му жена пък, колкото и да се прави на чувствителна и невинна майка ще му смъкне 100 милиона долара... Нека се откаже от тези пари ако се прави на толкова честна дали би го направила а?

fallback