Фотошоп или хирургична намеса. Снимка: dailymail
fallback
Един от най-известните футболисти Дейвид Бекъм  се появи в провокативна поза на постери за реклама на мъжко бельо. Според Daily Mail мъжът на Виктория или е прибегнал до фотошопа, или е увеличил чрез операция мъжкото си достойнство. По думите на Джорджо Армани, за когото е направена фотосесията, Бекъм превъплащава в себе си „истинският мъж, спортния герой и бащата“. Прессекретарят на футболиста обаче не е толкова разговорчив що се отнася до мъжкото достойнство на Бекъм и категорично отрича звездата на американския „Лос Анджелис Галакси“ да е прибягвал до услугите на естетичната хирургия. Daily Mail обаче прави сравнение между снимка на Бекъм, правена преди осем месеца по бански на плажа, където според изданието футболиста е имал „скромен пенис“, а сега изведнъж нещата се променили. "Новото достойнство" на Бекъм ще се появи скоро по билбордове в Ню Йорк, Лондон, Милано, Париж и Токио и тогава всички ще се уверят, че някой послъгва, допълва изданието.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Mika

преди 16 години

Кой е тоз *** дето е пуснал тази информация в световната преса? Ами нали на който и да е мъж му се свиват сърмите до стафиди, а банана става на стафидка и той. А за една фотосесия винаги може да си го надърви човек, стига да има желание.

21

gugolinaa

преди 16 години

golqm , maluk nqma zna4enie vajnoto e da si vur6i rabotata i ako naistina q vur6i nqmam ni6to protiv da porabotim zaedno :)))

20

анонимен

преди 16 години

а бе аз не6то не видях голям *** на снимката, но съм голяма мераклийка да го видя малкия бекъмчо и да го усетяяя

fallback