22

Mika

преди 16 години

Кой е тоз *** дето е пуснал тази информация в световната преса? Ами нали на който и да е мъж му се свиват сърмите до стафиди, а банана става на стафидка и той. А за една фотосесия винаги може да си го надърви човек, стига да има желание.

21

gugolinaa

преди 16 години

golqm , maluk nqma zna4enie vajnoto e da si vur6i rabotata i ako naistina q vur6i nqmam ni6to protiv da porabotim zaedno :)))

20

анонимен

преди 16 години

а бе аз не6то не видях голям *** на снимката, но съм голяма мераклийка да го видя малкия бекъмчо и да го усетяяя

19

chiva

преди 16 години

но жена му е гадна. И го прави на гей.

18

Патето

преди 16 години

Големия *** е в главата на този ,който иска да вярва, че гсин Бекам има голем ***, без да го е виждал на живо. НО най-якото е да чета предположенията на хората, които спорят какво са му слагали в гащите на Бекам. Каквото иска да прави човека, бе, какво сте се заяли. Ако ще и чорапогащите на Виктория да си сложи там, пак нема ми пука. Пича си върши работата, прави си рекламата и си заминава. Само че ние тука неможем да се примирим с това и трябва да му разискваме гениталиите... Този спор е толкова безсмислен и ***, че изкривява пространството.

17

бай хуй

преди 16 години

първо не разбрах що па на арабите да са им големи "по наследство", както пише в един коментар, ама па може авторът да си е имал вземане-даване с араби, та нема да споря; и второ - къде па на таа снимка се виде голем ***?

16

a

преди 16 години

4oveka ima pari ima i jelanie ako iska 6e se smeni i celiq a kompleksar4etata da si mal4at tam i da si pi6at statii za dr

15

rowena

преди 16 години

Мъже има ли тук да потвърдят че това са глупости?Никаква частична ерекция това е снимано в близък план затова изглежда по уголемен.Той не е арабин за да му е толкова голям по наследство.Изобщо каква е тази мъжка мания за големи не мога да разбера достатъчно е да е нормален другото са комплекси.А този Бекам е направо *** по зле и от нашенския лигльо Слави Трифонов. Неприятното е че те не са гейове а смешни позьори жените им си знаят как ги търпят.Виктория защо пие ами с такъв мъж можеш само да се пропиеш.И не казвайте че вторият няма жена има все някъде но я крие.Азис е друго той поне си казва човека в прав текст какъв е що е!

14

преди 16 години

I Bekam e obraten kat Slavi Trifonov!

13

vvatto

преди 16 години

kakvo li shte kaje profesor vu4kov xa zashto li ne go slojat i nego

12

преди 16 години

Трябваше и Бойко Борисов да сложат в заглавието, за да се издрайфам като хората... сега само ми се повдига.

11

хубава жена

преди 16 години

МОЖЕБИ,ЩЕ ТРЯБВА И АЗИС ДА ПОЗИРА ПО БАНСКИ,ЗА ДА СЕ НАПРАВИ РЕАЛНА ПРЕЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА?:)

10

преди 16 години

Photoshop Rulez!

9

кретен

преди 16 години

а бе тия вЕрно се чудят к'во да пишат бе ахахахахаахаха

8

преди 16 години

Какви частични ерекции, глупости. Това са пластмасови протези във формата на ***, които се поставят под бельото и създават оптична измама.В Интернет се продават такива, разгледайте.

7

Rosie

преди 16 години

Slagat se specialni podplanki za snimkite ....

6

Недоумяваща

преди 16 години

Много ви се моля, ако тук има професионален модел на мъжко бельо, нека каже, прави ли се такова нещо като "частична ерекция" преди снимки на слипове, защото ако е така, ще повърна...

5

lora

преди 16 години

Фотошопче ,много ясно ,но не мога да разбера какво толкова го гледат под лупа този Бекам,колкото и да се опитват да открият ореол над главата му ,той си остава най обикновен човек ,стига с тези истерии.

4

преди 16 години

Ако е бил във водата и най-великото достойнство ще се е свило. Освен това за снимките може да е направил частична ерекция, за да изглежда с по-голямо достойнство. Ама кой да се сети, анализи ми били правили те...

3

chiva

преди 16 години

или с нешо друго да се е понадарил хехехе))))) И тъпите хора ...баси!