Хороскопи 21.10.2021

Овен

Мисълта ви е ясна, бистра и бърза. В състояние сте да си обясните причините за ключови проблеми в текущите занимания и отношения, както и да ги отстраните. Действайте решително.

Телец

Поведението на околните ще е твърде изнервящо и то повече от веднъж. Както изглежда, едно от основните ви затруднения днес ще е да овладеете емоциите. Или намалете контактите, или изчакайте с категоричните и дългосрочни решения.

Близнаци

Не затваряйте очи пред проблемите. Каквото и да се случи, преценете обстановката обективно и направете каквото е по силите ви, за да преодолеете затрудненията, макар и частично. Няма да съжалявате за положените усилия.

Рак

Не е изключено действителността да ви постави пред труден избор: да прекратите вече започнат проект или да го довършите, но свръх сили и със съществени корекции. Базирайте избора си на крайните финансови резултати.

Лъв

Отстоявайте позициите и интересите си, но без да „нагазвате в чужди води“. Може да не получите укори за проявите на егоизъм в момента, но рано или късно ще се случи и то в най-неподходящия момент.

Дева

Съгласувайте решенията си с партньорите на всяко ниво. Ако са свързани с професионалните ви задължения, не превишавайте правомощията си.

Везни

Наблюдавайте внимателно поведението на най-близките си роднини. Почти сигурно е, че ще имат нужда от съдействие, но няма да поискат помощ, а ще очакват вие да направите първата стъпка. Не ги разочаровайте.

Скорпион

Ще можете да използвате свободното си настроение така, както на вас ви харесва. Настроението ви ще е повече философско, отколкото прагматично. Обмисляйте действията си прецизно и не бързайте да ги реализирате, ако имате дори минимално съмнение, че крайният резултат ще се размине с очакванията ви.

Стрелец

Помислете внимателно кое за вас е най-важното и се заемете с него. Най-добри резултати ще получите от заниманията, изискващи творчество и оригинално мислене.

Козирог

Част от събитията ще ви върнат към тъжни спомени. Не анализирайте случки, които няма как да промените. Мислете само за това как да не ги повторите.

Водолей

След пълнолунието е време да „теглите чертата“ и да прецените обективно какво постигнахте и до колко отговаряше на първоначалните ви замисли. Със сигурност ще установите, че не сте изчерпали изцяло полето си за изява.

Риби

Придържайте се към принципите си, а не към препоръките на околните. Тяхното мнение може да ви е полезно само, за да „си сверите часовника“ и да придобиете сигурност в действията си.