Хороскопи 28.09.2023

Овен

Ще се наложи да се върнете към въпроси, с които сте се занимавали в средата на миналия месец. Започнатото тогава, ще може да се продължи или окончателно да се прекрати по благоприятно стечение на обстоятелствата и в зависимост от предпочитанията ви.

Телец

Непредвидена, но особено полезна информация ще ви подскаже към кого или към какво трябва да насочите вниманието си, за да напреднете максимално бързо с текущите занимания. Направете го обмислено и без много шум, за да постигнете предпочитания ефект.

Близнаци

Преценявайте до колко и как инициативите ви ще повлияят на отношенията. Постарайте се да съчетаете своите интереси с тези на близките си без да се стига до конфликтни ситуации.

Рак

Търсете баланс между желанията и задълженията си. Действайте по начин, който не би позволил на околните да ви критикуват или атакуват. Оставете резултатите от работата да говорят за уменията ви.

Лъв

Ще се наложи да издирите, проучите и приложите необичайна и доста странна информация. Не съжалявайте за положените усилия. Скоро ще установите, че сте далеч по-конкурентно способни от колегите си.

Дева

Усилията на околните да се справят с труден казус ще ви впечатлят. Изчакайте да ви помолят изрично, за да се намесите. Оказаната от вас помощ ще получи висока оценка и ще ви спечели привърженици.

Везни

Ще получите по-бързо и по-лесно резултатите, на които се надявате, особено ако са свързани с намесата на държавната администрация. Успехите ще ви окуражат, но е във ваш интерес да не ги обсъждате с никого.

Скорпион

Изненадваща случка ще предизвика промяна в професионалния ви статус. Функционално може да не ви хареса, но пък се е свързана с допълнителни парични постъпления.

Стрелец

Обстоятелствата може да ви принудят да направите допълнителни разходи, за да помогнете на роднина или приятел. Опитайте се да оформите уговорките си с документ, а не на доверие, за да не се окаже, че сте в губеща позиция.

Козирог

Деловите контакти ще се осъществяват трудно, а разговорите ще са проблемни. Не приемайте никакви задължения по принуда. Позволите ви да ви манипулират веднъж, ще се случи и втори път.

Водолей

Ще се наложи да се откажете от изпълнението на отдавна уговорена екипна дейност. Ще е свързано с инцидент, засягащ пряко един от участниците.

Риби

Задачите ви ще са необичайно много. Действайте активно, целенасочено, но не и прибързано. Обмисляйте внимателно всяка стъпка, за да минимизирате разходите.