Хороскопи 23.02.2018

Овен

Ще уредите въпроси, които от няколко дни ви безпокоят. Най-важното в случая е да не прибързвате с реакциите и да сте наблюдателни. Ако имате насрочени срещи погрижете се старателно за външния си вид.

Телец

Ако не „давате ухо“ на клюки и не се занимавате с чужди проблеми днес едва ли бихте имали някакви неприятности. Не си давайте много зор и не се преуморявайте нито у дома, нито на работното място. Подбирайте внимателно хранителните продукти които имате намерение да консумирате.

Близнаци

Ще се наложи да се занимавате с твърде сериозни теми днес. За част от тях може да не се чувствате съвсем подготвени, но едва ли ще успеете да ги избегнете. Хубавото е, че сте убедителни и в повечето случаи споровете ще се решат във ваша полза.

Рак

Настроението ви е оптимистично и сте привлекателни. Различни хора ще имат желание да си общуват с вас, желателно е да сте предпазливи спрямо онези, които ви изглеждат болни и спрямо онези които са прекалено любопитни. И едните, и другите са потенциално опасни.

Лъв

В състояние сте да се занимавате с няколко неща едновременно, но независимо от това не е добра идея да се разсейвате непрекъснато. Помислете кой би могъл да „наглежда“ резултатите от работата ви, за да не пропуснете нещо важно. Въздържайте се от остри забележки спрямо близките си.

Дева

Следвайте вдъхновението си и по възможност не се занимавайте с битови въпроси. Ако сте решили да подредите обстановката около себе си, то не изисквайте и близките ви да се заемат със същия ентусиазъм. Спестете си досадните разговори за задължения и отговорности.

Везни

Контактите ще са интензивни и ще ви доставят удоволствие. Може да ви хрумне начин как да съчетаете работата с неформалните си предпочитания или пък как да получите доходи от хобито си. Споделете идеята с близките си, ще ви подскажат още варианти.

Скорпион

Доста напрегната ще е обстановката на работното място. Започвайки една задача непрекъснато ще се оказва, че е свързана с нещо друго, което има нужда от довършване или дообработване. Запазете спокойствие и изказвайте мнението си откровено. Ще успеете да овладеете ситуацията.

Стрелец

Дистанцирайте се от личности, които са ви неприятни, особено ако са свързани със служебните ви задължения. Опитайте се днес да действате самостоятелно и да подреждате графика си по своя воля. Всеки опит за намеса в личното ви пространство ще е предпоставка за конфликт.

Козирог

Занимайте се с уреждане на въпроси, свързани с банки или държавна администрация. Ако имате задължения е желателно да ги разплатите. Ще избегнете неприятна ситуация благодарение на намесата на по-възрастна жена.

Водолей

Като цяло денят ще е спокоен. Вечерта можа да ви поканят на среща с приятели или предишни колеги. Не отказвайте, разговорите ще са интересни и ще ви подскажат поредица варианти за справяне с битов въпрос.

Риби

Разсеяни сте и пропускате подробностите. Не е изключено да срещнете познат и да му забравите името или пък да отидете някъде и да си забравите лична вещ. И в двата случая ще ви е нужно чувство за хумор, за да се измъкнете от положението.