Хороскопи 16.06.2021

Овен

Много е вероятно да ви поканят на дискусия по важен, финансово изгоден и интересен за реализация проект. Не отказвайте, но споделяйте мнението си предпазливо. Бъдете готови да разкриете цялостната си концепция едва, когато сте скрепили партньорството си в писмен вид.

Телец

Ако през целия преди обед се захващате ту за едно, ту за друго и оставяте работата си недовършена, то не само цялата останала част от деня, но и вечерта ще се наложи да се занимавате с коригиране на грешки. Дори да се справите, поведението ви ще предизвика сериозно недоволство у близките, което те ще изразят с остри критики.

Близнаци

Предстоят интересни и изненадващи събития. Не е изключено да получите не особено големи приходи от хобито си, което изведнъж да се окаже интригуваща „стока“ за много хора. Възползвайте се, но приемете успеха без прекален ентусиазъм.

Рак

Идеи, които преди време сте споделили на публично събиране изведнъж ще придобият актуалност. Не се учудвайте, ако получите покана за участие на друг подобен форум. Ще привлечете вниманието, но не забравяйте, че известността си има и негативни страни.

Лъв

Ако отдавна замисляте активни действия по смяна на текущото си работно място, то днес ще получите поредица оферти. Опитайте се да ги прецените комплексно, освен финансовите, да уточните и социалните условия. Не правете компромиси с принципите си.

Дева

За всяко днешно занимание се придържате към доказалата верността си мъдрост, че „Господ дава, но в кошара не вкарва“. Ако не си изградите самостоятелна тактика на работа, чуждата намеса ще се окаже по-скоро вредна.

Везни

Един от дните, в които може да си помислите, че ставайки от леглото сте „стъпили с погрешния крак“. Не губете самообладание. Приемайте събитията без нотки на драматизъм. В ранния след обед ще установите, че са се развивали точно във ваша полза.

Скорпион

Някой ще ви поблагодари за услуга, направена преди толкова много време, че сте забравили за нея. Усещането ще е окуражаващо и зареждащо с философски мисли. С пълно право можете да се само-възнаградите с предпочитано удоволствие, едно добро се е върнало при вас като бумеранг.

Стрелец

Организирайте работата си така, че да разполагате с лично време. Личното време пък разпределете равномерно между физическите и интелектуалните си предпочитания. Малко спорт в съчетание с любима музика или приятна компания ще ви зареди с достатъчно енергия за следващите дни.

Козирог

Преценявайте много внимателно събеседниците и съответно изказванията си. Не давайте неизпълними обещания и имайте пред вид, че всяка казана от вас дума би могла да се „предаде“ на следващия слушател със съвсем различно, деформирано значение. От вас зависи да не си навредите и да не си създадете врагове.

Водолей

Ще разполагате с доста възможности за разкриване на професионалния си потенциал и умения. Не е изключено да ви предложат допълнителна работа. Приемете само, ако прецените, че и здравословното ви състояние позволява.

Риби

Остър конфликт със стар познат ще ви ядоса, а може би и разочарова. Може би е крайно време да си отговорите на въпроса кои връзки заслужават да бъдат поддържани и на кои е най-добре да „сложите чертата“. Безпредметно е да си създавате изкуствени проблеми.