Снимка: Istock

Фъншуй кристалите са ключът на хармонията в дома и подобряване на енергията в целия ви живот. Кристалите и минералите заемат водеща роля във фъншуй. Правилната им употреба и поставянето им на ключови места в дома подобрява протичането на енергията, спомага за увеличаване на късмета, просперитета, хармонията и любовта в живота ви. Използвайте кристалите и тяхната сила, за да внесете всички тези прекрасни неща в дома си.

Разпределението на кристалите в различните помещения и кътчета на дома е ключово, за да канализирате енергията по правилния начин, така че да ви носи именно тези различни просперитети в различните области от живота ви. Видът на кристалите и техните цветове играят съществена роля за привличане на благодат.

Къде в дома да поставите различните кристали според фъншуй, така че да ви носят късмет, здраве, любов и просперитет?

Розов кварц в спалнята за любов

Розовият кварц е съществен за подобряването на любовния ви живот и заздравяването на връзката. Поставянето му в спалнята е начин да подобрите енергията в дома в тази посока, така че романтичната ви връзка или бракът ви да процъфтяват.

Лампа от хималайска сол на бюрото или до компютъра

Мястото, на което работите вкъщи или където стои личният ви компютър е добре да бъде непосредствено огряно от лампа от хималайска каменна сол. Солните лампи от хималайска сол имат важна употреба според фъншуй, защото канализират креативната енергия, помагат за подобряване на резултатите, увеличават шансовете за кариерно развитие.

Източник: Фъншуй кристали за всеки кът на дома за повече хармония 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase