Снимка: Istock

Тайните са нещо, което всеки носи в сърцето си. Понякога имаме нужда да споделим тайната си на приятели или на любимия си човек с надеждата, че тя ще остане запазена между нас. Но това не е способност на всеки човек. Някои зодии не умеят да пазят тайна и веднага, след като я споделите с тях, целият свят ще знае. Има три зодиакални знака, които се открояват от останалите с неспособността си да пазят тайни. Това не означава, че са задължително лоши приятели или партньори в любовта. Те просто не умеят да се сдържат и имат чувството, че ще експлодират, ако не споделят научената тайна с някого, за да се разтоварят.

Кои са трите зодии, които изобщо не могат да пазят тайна?

Близнаци

Близнаците изобщо не могат да пазят тайна. Избягвайте да им споделяте съкровени разкрития, които наистина не искате никой друг да знае, защото Близнаците няма да се стърпят да разкажат на всички. Близнаците са въздушен знак, който действа импулсивно и не премисля последиците от действията си.

Много често имат навика да се обадят на някого, за да му споделят тайната, която са научили и да го накарат да си мълчи. Това изобщо не е гаранция, че тайната ви няма да обиколи всичките ви познати лека-полека. Ако наистина искате нещо да си остане скрито от света, не го споделяйте на човек от зодия Близнаци независимо колко ви е близък.

Близнаците са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, което ги кара да общуват и говорят постоянно. Невинаги се усещат, че е време да замълчат, включително що се отнася до тайни. Близнаците не могат да се стърпят да разкажат тайната ви, защото имат чувството, че ще експлодират, ако не кажат какво са научили.

Източник: 3 зодии, които не могат да пазят тайна 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase