Снимка: Istock
fallback

Всички сме чували за закони на вселената и как тя ни помага да бъдем по-щастливи. Вселената обаче си има закони. Ясни, които ако успеем да следваме, можем да променим живота си в положителна светлина.

Вижте три закона на вселената, които не бива да забравяме.

Първият закон на вселената е този за реципрочността.

Ако някой ви принуди да извървите една миля с него, извървете две мили. Следвайки това правило, няма да останете без награда, която между другото може да дойде съвсем неочаквано. Трябва да се отбележи, че този закон работи и в двете посоки – вредата, която причинявате, ще се върне при вас.

За да живеете в хармония със себе си, трябва да помните справедливото възнаграждение, както и престъплението и наказанието. Или казано накратко, ако някой действа с не добри намерения към вас, вселената винаги ще намери начин да ви се реваншира.

Вторият закон е, че това, в което вярвате, става ваша реалност. Всеки път. Без изключения.

Човешкият ум е изключителен. Хората могат да бъдат убедени в невероятни неща (понякога и негативни, разрушителни) просто чрез повторение. Каквото мислим, това и чувстваме. Това, което чувстваме, в него вярваме. Едва ли може да се отрече фактът, че това, което повтаряме в мислите си, е това, в което вярваме за живота и нашето място в него.

Източник: 3 закона на вселената, които не бива да забравяме
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Гаро

преди 2 часа

Я не спазвам законите в БГ камо ли в Космоса,дека никой не мое да ти иска сметка....

9

Анонимен

преди 2 часа

Още един, види ли се този автор не чети и не следвай линкове.

8

Анонимен

преди 3 часа

Реципрочността на Вселената, това е точно законът на Кармата. Каквото причиняваш на другите, това се връща и към теб. Някои хора си мислят, че когато съзнателно причиняват страдания и зло на другите, с цел лично облагодетелстване, лични интереси, това е супер. Само че злото ще се върне като бумеранг към тях в най-неочаквания момент. И доброто също ще се върне.

fallback