10

Гаро

преди 4 часа

Я не спазвам законите в БГ камо ли в Космоса,дека никой не мое да ти иска сметка....

9

Анонимен

преди 4 часа

Още един, види ли се този автор не чети и не следвай линкове.

8

Анонимен

преди 5 часа

Реципрочността на Вселената, това е точно законът на Кармата. Каквото причиняваш на другите, това се връща и към теб. Някои хора си мислят, че когато съзнателно причиняват страдания и зло на другите, с цел лично облагодетелстване, лични интереси, това е супер. Само че злото ще се върне като бумеранг към тях в най-неочаквания момент. И доброто също ще се върне.

7

Анонимен

преди 6 часа

до 3-ти: "половината от красотата на една жена се състояла в собствената й убеденост, че е красавица." - колкото и да Ви звучи невероятно, уверявам Ви, точно така е. Дали е половината, дали е малко повече или малко по-малко - това са детайли, но искам да Ви припомня, че най-известните куртизанки, за които имаме сведения, всъщност не са били топ-красавици. Явно са притежавали нещо друго, какво би могло да е то?

6

Анонимен

преди 6 часа

Вярвам че ше стана милионер :)))

5

Анонимен

преди 6 часа

Мишката явно вярва само, че става за треторазрядна драскачка в четвърдоразряден сайт. Иначе можеше и по-интелектуална професия да има.

4

Анонимен

преди 6 часа

'Вторият закон е, че това, в което вярвате, става ваша реалност. Всеки път. Без изключения' -- а дори да беше тъй вместо да си губя времето не е ли по добре да не вярвам в нищо ? щото тогава няма да ме тревожи дали съм богат или беден

3

Анонимен

преди 7 часа

Не помня в кой роман прочетох нещо, което ще преразкажа по памет - според автора, половината от красотата на една жена се състояла в собствената й убеденост, че е красавица. Ако самата тя вярва в това, с поведението си успявала да внуши и на околните, че е красавица. Забавно, нали? По-горе като вселенски закон се формулира твърдението "това, в което вярвате, става ваша реалност".

2

Анонимен

преди 7 часа

'Първият закон на вселената е този за реципрочността. Ако някой ви принуди да извървите една миля с него, извървете две мили. Следвайки това правило, няма да останете без награда.' -- първо какво е 'миля' и как така някой ще ме принуждава да правя нещо с фалшиви обещания за ? да не е особеност на американците и техните проксита в бг ППДБ ?

1

Навитак

преди 7 часа

Браво Мише! А как се отразяват вселенските закони на секса?