Снимка: iStock

Есента на 2024-а се очертава като сезон на затъмненията. Смята се, че те катализират големи събития както на лично, така и на колективно ниво. Лунното затъмнение в Риби е на 17 септември и бележи началото на поредица от затъмнения по оста Дева-Риби. Считайте това за възможност да правите нещата по различен начин. На 2 октомври слънчевото затъмнение във Везни ни подтиква да търсим справедливост и хармония.

Някои други дати за есента на 2024 г., които трябва да имате предвид

В средата на септември лунното затъмнение в Риби разпалва съвсем нов сезон, гарантирайки повишени емоции и интуитивни прозрения, които наистина могат да разтърсят нещата. С началото на сезона на Везните балансът и хармонията стават фокус, подчертавайки взаимоотношенията и естетиката.

На 22 септември започва сезонът на Везните - есенното равноденствие. Октомври започва с трансформиращо слънчево затъмнение във Везни, което предизвиква значителни промени, свързани с идентичността и партньорството. Пълнолунието в Овен в средата на месеца подхранва смели и настоятелни действия, приканвайки ви да прегърнете своите лидерски способности. С началото на сезона на Скорпионите се гмурнете дълбоко в своите тайни страсти.

Ноември започва с новолуние в Скорпион - мистериозна, мощна луна. След това, пълнолунието в Телец в средата на месеца подчертава стабилността и материалния комфорт, призовавайки ви да намерите баланс между чувственост и практичност. Връщането на Плутон във Водолей и началото на сезона на Стрелец сигнализират за големи трансформативни промени и търсене на свобода и приключения, въпреки че нещата може да станат малко небрежни по време на ретрограден Меркурий (започва на 25 ноември).

Точно навреме за празничния сезон, очаквайте проблеми при пътуване и разговори. Използвайте това време, за да се спуснете бавно, да помислите и да прегърнете нови перспективи.

Декември започва с оптимистично новолуние в Стрелец, идеално за неочаквани приключения и прегръщане на празничния дух. След това ретроградният Марс започва няколко странни седмици, докато пълнолунието в Близнаци увеличава енергията и прави всичко допълнително бурно. С началото на сезона на Козирога и Юпитер в квадрат със Сатурн, фокусът ще бъде преодоляването на предизвикателствата с търпение и годината завършва със заземяващо новолуние в Козирог на 30 декември.

А ето и есенният хороскоп за всяка зодия за 2024 година:

Овен

Всички знаем, че сте мотивирани най-много от вашата независимост, но тази есен помислете дали да се отворите към този специален човек. Романтиката, приятелството, дори професионалното сътрудничество могат да бъдат подобрени през следващите няколко седмици благодарение на движението на слънцето през Везни – подсилено от мощно слънчево затъмнение на 2 октомври. Помислете как можете да направите всяка връзка печеливша.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase