Снимка: iStock

Плутон отново се движи назад – ретроградно, като това започна на 1 септември и ще продължи до 19 ноември 2024 г. През това време планетата на еволюцията ще преминава повторно през Козирог. Това обаче ще бъде последният размах на Плутон в този земен кардинален знак. След това Плутон минава в ерата на Водолея и ще остане там десетилетия.

А какво значи това? Плутон ни подтиква към промяна, трансформация и търсене. В Козирог трябва да се изправим срещу потисническите сили, които изпитваме от обществото, авторитетни фигури и онези, които се смятат за „контролиращи“ нас и/или обкръжението ни.

През този период четири зодиакални знака – кардиналните, ще обмислят как могат да пренапишат сценария, да си върнат силата и да се движат през живота с умисъл, така че да подкрепят дългосрочната си еволюция в предстоящите години на Плутон във Водолей.

А ето и кои 4 зодии ги чака период на промяна:

Овен

След като Плутон отново навлезе в Козирог, публичният образ на Овен все още претърпява трансформация. През следващите месеци хората от този знак ще вземат дълбоки решения, отразяващи истинската им цел в живота. Каква роля искат да играят в обществото? Каква кариера подкрепя тази визия? Не е моментът да играете на сигурно, ако сте Овен. За да промените живота си и този на другите, ще трябва да преодолеете страховете, които ви възпират от професионално развитие или поне от това да живеете в съответствие с целите си и с визията си за успешен живот.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase