Снимка: iStock

 Септември възвестява официалния край на лятото, а настроението на месеца за завръщане в училище и край на отпускарския сезон ни кара да станем малко по-организирани като цяло. Това е и заради влиянието на сезона на Девата, която ни вдъхновява да обръщаме по-голямо внимание на детайлите.

Астрологията на септември 2024 г. със сигурност отговаря на всичко това, тъй като планетите предоставят някои щастливи възможности за проявяване на изобилие и някои мотивиращи аспекти да постигнете вашите работни и финансови цели.

Първите няколко седмици от месеца обхващат по-голямата част от сезона на Дева – щателна, внимателна и подредена зодия. Използвайте го, за да анализирате малките детайли на вашите финанси, да подредите бюджета си и да изградите по-устойчиви рутини около работата. Новолунието на 2 септември е полезно при поставяне на осезаеми цели, така че начертайте практически път към дългосрочен финансов или професионален успех.

Средата на месеца носи късмет за манифестиране на пари, тъй като обичащата лукса Венера изпраща бляскава целувка на планетата на просперитета Юпитер на 14 септември. Но направете своите ритуали за изобилие преди 17 септември, тъй като тогава е пикът на пълнолунието в лунното затъмнение в Риби, и тази хаотична луна ще изисква цялото ви внимание. Време е да захвърлите розовите очила и да осъзнаете как се чувствате, независимо дали това е свързано с работата ви или как харчите парите си.

Сезонът на Везните започва на 22 септември заедно с есенното равноденствие и тази търсеща хармония атмосфера е чудесна за балансиране на банковата ви сметка или за дипломатически разговори по време на работа.

Ако сезонът на Дева не е бил толкова продуктивен, колкото се надявахте, компенсирайте го през последните дни на септември, тъй като това носи някои от най-доходоносните аспекти на месеца. На 29 септември активният Марс е в хармония със Сатурн, който е насочен към бизнеса, така че се заемете сериозно с работата за постигане на целите си.

А ето и вашия финансов хороскоп за септември:

Овен
Сезонът на Девата ви дава всички космически инструменти, от които се нуждаете, за да организирате графика си, да наваксате списъците си със задачи и да изчистите ежедневната си рутина – така че използвайте тази продуктивна енергия, за да намалите разходите си и да напреднете в работа. Новолунието на 2 септември е идеалното време за въвеждане на нови навици.

Бизнес партньорствата получават тласък, след като сезонът на Везни започне на 22 септември, така че ако си търсите съдружник, сега е моментът да го намерите. Някои доходоносни изненади може да ви очакват през първата седмица от този сезон, така че внимавайте за неочаквани печалби или щастливо прекъсване в графика си. Не забравяйте, че този месец непредсказуемият Уран започва ретроградно движение във вашия паричен сектор, така че може да настъпят промени.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase