Снимка: Istock

Въпроси могат да се появят по всяко време във връзката. Те се появяват най-вече, когато усещате, че нещо не е наред. Но сред всички въпроси, които можете да зададете на половинката си в такива моменти се открояват три въпроса, които никога не трябва да задавате. Те издават отчаяние, могат да влошат отношенията ви още повече, а могат и да подскажат безкрайно ниско самочувствие, което ще отблъсне партньора ви още повече.

Кои са трите въпроса, които никога при никакви обстоятелства не трябва да задавате на партньора си?

1. „Още ли ме обичаш?“

Усетили сте, че нещата не вървят добре. Имате проблеми помежду си. Не успявате да ги разрешите, а с течение на времето сте започнали да усещате, че партньорът ви се е отдръпнал от вас. Всичко това може да се изясни с подходящата комуникация, но в никакъв случай не започвайте с този въпрос. Ако попитате партньора си дали все още ви обича, това ще подскаже вашата несигурност във връзката.

Ще ви накара да изглеждате с ниско самочувствие, търсещи валидация, одобрение, отчаяно доказателство за любов в тези две думи „обичам те“. Обичта и любовта се показват и доказват с действия, не с думи. Не правете грешката да задавате този въпрос, защото какъвто и да е отговорът той няма да оправи нещата между вас.

Източник: 3 въпроса, които никога да не задавате на партньора си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase