Снимка: iStock

Чудите ли се дали приятелят ви е готов за сериозна връзка? Може би ви е трудно да дешифрирате поведението на любимия си и да прецените, дали ще е готов  да замени ергенския си начин на живот и да се установи с вас. Може би с е колебаете, дали тези негови продължителни погледи са наистина изпълнени с любов или само със страст?

Днес ще разгледаме осем признака на готовността на мъжа да се установи и да стане част от наистина сериозна връзка. Ето ги и тях:

1. Той започва да ви превръща в приоритет

Ако вашият любим мъж е готов да ви нареди сред основните си приоритети – това е добър знак. Ако например той чака с нетърпение да отиде на важен мач с приятели, за който има билети отдавна, но внезапно се наложи да свърши някакъв ангажимент, свързан с вас и го направи, значи го е грижа за общото  ви бъдеще.

Когато един мъж е готов да се установи, ще забележите, че вие вече не сте опция, а приоритет. Вашите нужди са по-важни от неговите желания.

Независимо дали той избира да прекарва време с вас пред приятелите си или взема решения, които вземат предвид чувствата ви, това са признаци, че той се отнася много сериозно към вашата връзка.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase