Снимка: Istock

В последните дни на август ключът към романтиката е дали едно партньорство има или не дълбочината на истинско приятелство в допълнение към романтичното привличане. Пълнолунието в знака на зодия Водолей ще подчертае радостта, която изпитваме от това партньорство. Ако пък то не ни радва, може да го поставим под въпрос. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Новата седмица може да ви донесе някои напрежения, които да се дължат на вашата управляваща планета Марс. Марс в Близнаци няма да е в особено добра позиция спрямо Сатурн в Риби. Възможно е някои ваши страхове да навредят на любовния ви живот. Не си заслужава да отделяте енергия за тях, затова си върнете силата.

Телец

Това, че не получавате онова, което искате по отношение на любовта, може да се усети от вас като агония. За щастие, ако можете да промените гледната си точка, може да разберете, че подобни неуспехи всъщност могат да бъдат прикрити благословии. Поговорката „отхвърлянето е защита“ си струва да се обмисли, докато се ориентирате във вашата ситуация. Понякога Вселената блокира възможности, които изглеждат примамливи, но само изглеждат такива. 
Венера във вашия романтичен сектор се противопоставя на Сатурн. Не бързайте с любовните решения.

Близнаци

Представителите на зодията могат да се почувстват хванати в разочароваща спирала по отношение на любовните въпроси. Венера ще направи квадратура с Марс във вашия знак, което ще ви накара да се чувствате така, сякаш желанията ви просто не се изпълняват. Всъщност може да почувствате пълно отхвърляне, защото вашият любим човек или любовен интерес иска да поеме по бавния, безопасен път, докато на вас не ви се чака. Опитайте се да намерите средно положение и се грижете добре за комфорта си.

Източник: Любовен хороскоп за 19 – 25 август 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase