Снимка: iStock

Възможно е идните дни да започнете да чувате своя досаден вътрешен глас по-често от обикновено. Причината е, че Меркурий влиза в знака Дева на 25 юли и ще остане там до 15 август, а след това отново ще влезе в този земен знак на 9 септември и ще остане в него до 26 септември 2024 г.

Това е изключително дълъг цикъл на планетата, дължащ се на ретрограден Меркурий (от 5 до 28 август 2024 г.). Така че вашата безмилостна самокритика най-накрая може да изглежда по-конструктивна и положителена, а добрите решения да се окажат по-близо до вас.

В астрологията енергията на Дева е изключително критична – някои биха казали сурова – но винаги справедлива.

Родените с много енергия на Дева в наталните си карти обръщат преценката си към себе си много по-често, отколкото към другите, и не очакват някой друг да направи нещо, което те самите не биха направили.

А когато Меркурий влезе в Дева ще усетим известно облекчение, защото цялата тази критична енергия най-накрая може да бъде насочена към нещо градивно.

Меркурий е в Дева само за кратко, но през този период планетарната енергия гарантира, че можете да постигнете огромен напредък в намирането на практически решения и създаването на конструктивна промяна.

В  този период ще има акцент върху детайлите и ефективността, както и в реда, чистотата и рационализирането.

Ще ви стане по-лесно да намерите прости, несложни решения – отговори, които вероятно са ви гледали в очите, но които не сте могли да видите, защото сте усложнявали сами всичко.

Астрологичната енергия на Дева е силно аналитична, така че има и усещане за усъвършенстване на идеи, повторно тестване и постепенни промени, докато нещо наистина не  проработи.

За някои зодии обаче ще е по-трудно да се отърсят от безпокойството, което енергията на Девата внася.

А ето и как транзит на Меркурий в Дева ще се отрази на всеки от слънчевите знаци:

Меркурий в Дева за Овен

Подредете управлението на времето си! Този транзит на Меркурий е идеален за подобряване на личната ви организация, Овен, създаване на допълнително време в графиците ви и премахване на безсмислената бумащина, която ви тежи. Използвайте приложения и технологии, за да рационализирате системите си, така че да можете да управлявате живота си, вместо да позволявате животът ви да управлява вас.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase