Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 22 – 28 юли 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще разполагате с прекрасната възможност за извършване на самостоятелни действия и взимане на самостоятелни решения. Отдавна очаквате такъв момент, така че би било непростимо да не се възползвате максимално. Усещането за свобода и независимост ще ви се отрази мотивиращо. Инвестирайте време в дейности, от които изпитвате дълбок вътрешен страх. Ще се справите и ще се убедите, че наистина можете много. След като въведете ред в документацията, ще получите и евентуално дължими към вас финансови постъпления.

Телец

Ще получите всякаква подкрепа, от която имате нужда и най-вече финансова. Затруднения може да имате с бизнес-партньорите и с инвеститори и то не заради недоразумения в уговорките, а поради липса на хора. За щастие, ще са краткотрайни и временни. При провеждане на сложни разговори, реагирайте по начин, който не би ви въвлякъл в конфликт. Ще сте в благоприятната позиция да контролирате процесите почти непрекъснато, така че едва ли нещо ще ви изненада. Не се отказвайте от започнатото, колкото и проблематично да изглежда в някакъв момент.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase