Снимка: iStock

Ако сте срещнали човек, който внезапно е започнал да означава всичко за вас, но искате да сте сигурни, че това е истинска любов, а не просто увлечение или похот?

Това, че изпитвате вълнение, когато се срещате с него, това че непрекъснато мислите за този човек и че дори имате мечти за това как може да изглежда животът ви заедно, все пак не е гаранция, че се отнася за истинска любов. Може просто да сте силно влюбени, но с времето да се осъзнаете...

А ето и 8 знака, подкрепени от психологията, че наистина изпитвате любов:

1. Емоционалната връзка надделява над всичко
Всички знаем, че привличането има различни слоеве, нали? Има интелектуално, емоционално и физическо.

Но когато сте искрено влюбени, емоционалната връзка наистина заема централно място. Разбира се, физическото привличане е страхотно и всичко останало. И да, интелектуалната съвместимост също е доста важна.

Но това е тази дълбока емоционална връзка, която наистина отличава любовта от всичко останало. Това е моментът, когато можете да споделите най-дълбоките си страхове, мечти и несигурност с някого и да знаете, че той все още ще бъде до вас.

Когато си влюбен, има това необяснимо чувство да бъдеш разбран на ниво, което надхвърля думите. Сякаш наистина те разбират по начин, по който никой друг не го прави.

Според психологията тази дълбока емоционална връзка е един от ключовите показатели за истинска любов. Ако имате това с някого, е, шансовете са големи да сте наистина влюбени.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase