Снимка: Istock

Сред моментите, които до края на живота си помним с усмивка е предложението за брак. И за мъжете, и за жените, това е безценен и много емоционален спомен.

За да бъде още по-специален този миг, от голямо значение е къде ще се случи предложението за брак. Особено за дамите, това е детайл, който им прави силно впечатление и дори може да ги накара да се влюбят още по-силно в човека до тях.

Затова решихме да сме от полза на господата и да им помогнем с няколко идеи за места, на които предложението за брак може да получи само един отговор: ДА!

На фона на залив Болата

Този плаж, който се намира между нос Калиакра и село Българево е предпочитано място на любители и професионални фотографи, заради приказната панорамна гледка, която се открива към морето и скалите.

Безкрайната синева, която се разкрива от Болата няма как да не спре дъха ви. Толкова много красота може да разтопи всяко сърце. Ако сте в колебание къде да направите предложението за брак, този плаж е прекрасна възможност да го осъществите по романтичен и невероятно запомнящ се начин!

Седемте рилски

Седемте рилски езера са безспорно една от най-прелестните природни забележителности в България. Всяка година те привличат хиляди туристи, които искат да се насладят на приказната гледка.

Тази дестинация може да бъде и романтична, стига да избегнете тълпите от туристи. Това може да стане като организирате полет над езерата. Докато се наслаждавате на невероятната гледка отвисоко, бихте могли да направите и едно изключително романтично предложение за брак. Няма как да получите отрицателен отговор, докато погледът на любимата е омагьосан от красотата на природата.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase