Снимка: Istock
fallback

Изразяването на любовта само с думи не е достатъчно. Действията са това, което говори много по-силно от която и да е дума. Те са далеч по-красноречиви от дежурното „обичам те“, на което много хора погрешно отдават прекалено много значение. Има няколко много осезаеми начина, чрез които да покажем любов.

Фокусирането върху това дали партньорът ви ви казва, че ви обича може да замъгли преценката ви и да ви накара погрешно да смятате, че истинска любов цари между вас. Но действията, от друга страна, са нещото, с което истински можете да покажете на половинката до себе си колко всъщност го обичате, цените и колко скъп е той за вас.

Кои са 6-те осезаеми начина да покажете на един мъж колко много го обичате?

1. Не го заплашвайте, че ще си тръгнете.

Една от най-погрешните женски стратегии за задържане на един мъж е заплашването, че ще си тръгнете. Всъщност това има тъкмо обратният ефект за повечето мъже. Може да проработи веднъж или два пъти, но ако го повтаряте постоянно накрая той ще си тръгне.

2. Правете дългосрочни планове заедно.

За да покажете на един мъж, че имате сериозни намерения към него и го обичат дълбоко, правете планове заедно. Покажете му, че мислите за бъдещето си, в което присъства и той.

3. Докосвайте го.Физическият контакт извън секса е много важен индикатор на близост и любов. Ако показвате на партньора си, че имате нужда да усещате физическото му присъствие чрез докосване, това подсъзнателно ще му подскаже колко го обичате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

анон

преди 1 месец

Нищо няма да им показвам вече, на тях не им пука. Колкото повече внимание им даваш, толкова по-бързо губят интерес и накрая ти бият шута. Уж имам всички качества, които търсят - не искам пари, изглеждам добре, в леглото ме бива, лоялна съм, давам всичко от себе си във връзката - но това не помага. Гонят разни златотърсачки, такива като мен ги пренебрегват, а после плачат как всички сме лоши и меркантилни.

17

анонимен

преди 1 месец

Жената трябва единствено да е вярна,да се разчита на нея,да остави мъжа да води семейството и да е съгласна 24/7 за секс.

16

Анонимен

преди 1 месец

Сгответе му мусака и кифтета и му ги сервирайте с каса бира.

fallback