Снимка: Istock
fallback

Във времето на социалните мрежи общуването с другите става по-бързо и лесно. Любовната комуникация също е претърпяла промени. Всяка нова любовна тръпка преминава през комуникация чрез съобщения. Пишем, вълнуваме се кога ще видят съобщението ни, дали ще ни отговорят и т. н.

Понякога обаче попадаме в ситуация, в която се питаме защо той ни пише, след като изглежда, че не се интересува от нас? Минало е доста време от запознаването, имало е комуникация, но той не показва кой знае какви емоции, въпреки това си пишем.

Възможностите за това мъжко поведение са много.

Той не иска да ви изпусне като приятел, работите заедно и не иска да си създава драми, проучва какви са вашите нагласи спрямо него, страхува се да не ви загуби напълно, както и:

1. Има нужда да си повдигне егото – Вие го карате да се чувства добре и да изглежда добре пред другите хора, така че той се радва да ви има наоколо като жена, с която да си повдига егото, когато му е необходимо.

2. Вие сте във зоната на приятелите или пък даже и там не сте – На него може да му е приятно да си пише с вас от време на време, понякога дори да ви се обажда, но истината е, че няма интерес към вас като към жена.

3. Вие сте неговият резервен вариант – Ако не му се получат нещата с някоя друга, той е спокоен, че има вас. Иначе рядко би направил нещо спрямо вас, което да е сериозно като стъпка, показвайки че иска да сте част от живота му. Харесва ви, но не чак толкова много.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 седмица

До До 13, продължение ... започва свалки, изневери и се развежда(70% от разводите в САЩ са откъм жената). Разводът, разбира се, е след детето или време да има право на издръжка по закон, защото съпругът е подсигуряването със стабилност. Преди развод или извънбрачна връзка са значели отритване от обществото и да си сама без пари. От там и семействата са били здрави и жените са се озаптявали. Питай майка си дали баща ти е нейната топ любов и топ кандидатът. Но тя е ОТГОВОРНА, а не разпасана.

20

Анонимен

преди 1 седмица

До До 13, продължение Ама ти говориш точно за схемата със свалячите, за която говоря и аз. Жените се втурват от глупост в такива схеми заради тръпката и поради вроденото им еволюционно. Нека пак го опиша. Харесва си Х. Той не я иска, защото има по-красиви, на неговото ниво, по-млади и т.н. и грам не изпитва чуства, а я минава само. Тя търси това ниво, защото въпреки 90кг 150см явно е "добра" за такъв мъж. "Примирява" се с някой и в наши дни поради липса на спирачки след няколко години

19

Анонимен

преди 1 седмица

До До 13 Колко жени са така? 1 на 1000. Винаги има изключения. Говорим за мнозинството. Има "заврян зет" като вид принизяване на мъжа, който е с жена заради парите й. При жените е дотолкова прието за норма, че няма такъв израз и никога е нямало. Модерната жена забрави ролите на половете- мъжът пази и издържа дома, за да може жената при бременността и след раждането да не остане на улицата, защото не е могла да работи, да се пази сама и т.н. Мъжете не са жени и жените трябва да се запрат.

fallback