Снимка: iStock

С лятото точно зад ъгъла, какво по-перфектно извинение да добавите към колекцията си от парфюми и да изберете нов характерен аромат за сезона? Ако обичате разходките с лодка и плажните ваканции, тези аромати са идеални за всеки летен повод.

Пролетта и лятото са любимите ни сезони за изпробване на нови аромати. Обичаме да ухаем на малка градинска фея, лимоново дърво или освежаващ коктейл край басейна. Обикновено лятото е времето, когато се забавляваме повече с по-леки и свежи аромати, а зимата е моментът на по-тежките и по-пикантните.

Имате нужда от обновяване на парфюмната си колекция? Ние събрахме осем любими аромати за лятото, които да изпробвате още сега. От флорални до цитрусови нотки, възможностите са безкрайни, когато става въпрос за летен мирис.

Осемте най-добри аромата за лятото

1. Цитрус

От портокал и лимон до грейпфрут и много други, цитрусовите ароматни нотки осигуряват ободряващ аромат. Леките, ярки аромати обикновено са чудесни за лятото, защото съдържат елементи, които освежават и ви поддържат бодри. Може дори да усетите презареждане веднага щом се напръскате и да забравите за всички ежедневни проблеми, преследвали ви на работното място.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase